Stand up (MB) - Lucija Ćirović

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Stand up (MB) - Lucija Ćirović
Kdaj:
15.06.2017 20.30 h
Kje:
Piramida grič MB -
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

Lucijairovi01web

"Podjetje Mariburg, ki združuje nekaj vinarjev in drugih posameznikov, je letos pripravilo tudi bogat spremljevalni program. Junija bodo nastopili stand up komiki Lucija ĆirovićMartina Ipša in Željkić & Željudin organizirali bodo koncerte, pohod z baklami in bralne urice. Poudarek pa bo na športu - pripravljajo treninge na prostem z osebnim trenerjem in tek ter kolesarjenje na Piramido." celoten članek na: http://www.vecer.com/piramida-na-vrhu-manjka-denar-na-pobocju-energija-6267216

Lucija Ćirović, stand up komičarka

Njeni stand up nastopi so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami.

Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin s serijo TV Dober dan, komedijo Moški&ženske.com, nedavno pa kot ena od voditeljev Vikotrjev.

Svoj stand up pripravlja po čisto svoji recepturi: "Recept za dober stand up. Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega naj gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!"

 

 

Prizorišče

Prizorišče:
Piramida grič MB
Država:
Država: si

Opis:

Fotografija osebe Piramida.Piramida,
grič, ki je tesno vtisnjen v podobo in sam center našega mesta nosi prav posebno zgodbo. Kljub burni zgodovini napadov, požarov in strel, je grič tako ali drugače ohranjal svoj simbolni pomen. Pod njim je raslo mesto ponosnih prebivalcev, nekoč največje industrijsko mesto daleč naokoli. Če se je skozi leta spreminjala podoba Piramide, se je spreminjalo tudi mesto, a ostal je ponos, ostala je identiteta. 

"Ljubitelji sprehodov in druženja na Piramidi lahko naslednji teden, v torek, 6. junija, pričakujejo ponovno odprtje tamkajšnjega lokala, v petek ob 19. uri pa tudi uradno otvoritev sezone na vrhu ene najbolj znanih in značilnih mariborskih naravnih znamenitosti. Podjetje Mariburg, ki združuje nekaj vinarjev in drugih posameznikov, je letos pripravilo tudi bogat spremljevalni program. Junija bodo nastopili stand up komiki Lucija ĆirovićMartina Ipša in Željkić & Željudin organizirali bodo koncerte, pohod z baklami in bralne urice. Poudarek pa bo na športu - pripravljajo treninge na prostem z osebnim trenerjem in tek ter kolesarjenje na Piramido." celoten članek na: http://www.vecer.com/piramida-na-vrhu-manjka-denar-na-pobocju-energija-6267216

STAND UP VEČERI bodo v mesecu juniju ob četrtkih: 15., 22. in 29. ob 20:30 do nekje 21h. Vstopnina 5€