Stand up (MB) - Martina Ipša

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Stand up (MB) - Martina Ipša
Kdaj:
22.06.2017 20.30 h
Kje:
Piramida grič MB -
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

Martina Ipša

"Podjetje Mariburg, ki združuje nekaj vinarjev in drugih posameznikov, je letos pripravilo tudi bogat spremljevalni program. Junija bodo nastopili stand up komiki Lucija ĆirovićMartina Ipša in Željkić & Željudin organizirali bodo koncerte, pohod z baklami in bralne urice. Poudarek pa bo na športu - pripravljajo treninge na prostem z osebnim trenerjem in tek ter kolesarjenje na Piramido." celoten članek na: http://www.vecer.com/piramida-na-vrhu-manjka-denar-na-pobocju-energija-6267216

Martina Ipša, stand up komičarka

Stand up komičarka, ki je več kot le to. Gledališka stand up komedija Muca Maca 2, komedija XXL Bejbe, stand up oddaja Brez dlake na jeziku, satirična TV oddaja Bizarno aktualno, muzikal ekipe Pop TV-jevcev Mož iz Manče, muzikal Prava dekleta; in še bi lahko naštevali. V polju humorja in odrskega ustvarjanja se uspešno predstavlja kot avtorica, scenaristka in igralka.

Je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost in zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. S stand upom se ukvarja od l.2005, ko se je udeležila delavnic za stand up komedijo z Željkom Vukmirico. S svojimi nastopi vedno znova preseneča in navdušuje, saj je ni teme, ki se je ne bi lotila spretno in silno smešno.

Več o Martini

Prizorišče

Prizorišče:
Piramida grič MB
Država:
Država: si

Opis:

Fotografija osebe Piramida.Piramida,
grič, ki je tesno vtisnjen v podobo in sam center našega mesta nosi prav posebno zgodbo. Kljub burni zgodovini napadov, požarov in strel, je grič tako ali drugače ohranjal svoj simbolni pomen. Pod njim je raslo mesto ponosnih prebivalcev, nekoč največje industrijsko mesto daleč naokoli. Če se je skozi leta spreminjala podoba Piramide, se je spreminjalo tudi mesto, a ostal je ponos, ostala je identiteta. 

"Ljubitelji sprehodov in druženja na Piramidi lahko naslednji teden, v torek, 6. junija, pričakujejo ponovno odprtje tamkajšnjega lokala, v petek ob 19. uri pa tudi uradno otvoritev sezone na vrhu ene najbolj znanih in značilnih mariborskih naravnih znamenitosti. Podjetje Mariburg, ki združuje nekaj vinarjev in drugih posameznikov, je letos pripravilo tudi bogat spremljevalni program. Junija bodo nastopili stand up komiki Lucija ĆirovićMartina Ipša in Željkić & Željudin organizirali bodo koncerte, pohod z baklami in bralne urice. Poudarek pa bo na športu - pripravljajo treninge na prostem z osebnim trenerjem in tek ter kolesarjenje na Piramido." celoten članek na: http://www.vecer.com/piramida-na-vrhu-manjka-denar-na-pobocju-energija-6267216

STAND UP VEČERI bodo v mesecu juniju ob četrtkih: 15., 22. in 29. ob 20:30 do nekje 21h. Vstopnina 5€