Stand up (MB) - Željkič&Željudin

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Stand up (MB) - Željkič&Željudin
Kdaj:
29.06.2017 20.30 h
Kje:
Piramida grič MB -
Zvrst:
Stand up komedija

Opis:

"Podjetje Mariburg, ki združuje nekaj vinarjev in drugih posameznikov, je letos pripravilo tudi bogat spremljevalni program. Junija bodo nastopili stand up komiki Lucija ĆirovićMartina Ipša in Željkić & Željudin organizirali bodo koncerte, pohod z baklami in bralne urice. Poudarek pa bo na športu - pripravljajo treninge na prostem z osebnim trenerjem in tek ter kolesarjenje na Piramido." celoten članek na: http://www.vecer.com/piramida-na-vrhu-manjka-denar-na-pobocju-energija-6267216

Željko Čakarević - Željkić & Željudin zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva.

V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Na zadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 10-tisoče ljudi. Najbolj popularen klic, ko je Željudin po pošti pošiljal hrčka v Bosno, pa se približuje številki 200.000 ogledov.

Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. 

 

Prizorišče

Prizorišče:
Piramida grič MB
Država:
Država: si

Opis:

Fotografija osebe Piramida.Piramida,
grič, ki je tesno vtisnjen v podobo in sam center našega mesta nosi prav posebno zgodbo. Kljub burni zgodovini napadov, požarov in strel, je grič tako ali drugače ohranjal svoj simbolni pomen. Pod njim je raslo mesto ponosnih prebivalcev, nekoč največje industrijsko mesto daleč naokoli. Če se je skozi leta spreminjala podoba Piramide, se je spreminjalo tudi mesto, a ostal je ponos, ostala je identiteta. 

"Ljubitelji sprehodov in druženja na Piramidi lahko naslednji teden, v torek, 6. junija, pričakujejo ponovno odprtje tamkajšnjega lokala, v petek ob 19. uri pa tudi uradno otvoritev sezone na vrhu ene najbolj znanih in značilnih mariborskih naravnih znamenitosti. Podjetje Mariburg, ki združuje nekaj vinarjev in drugih posameznikov, je letos pripravilo tudi bogat spremljevalni program. Junija bodo nastopili stand up komiki Lucija ĆirovićMartina Ipša in Željkić & Željudin organizirali bodo koncerte, pohod z baklami in bralne urice. Poudarek pa bo na športu - pripravljajo treninge na prostem z osebnim trenerjem in tek ter kolesarjenje na Piramido." celoten članek na: http://www.vecer.com/piramida-na-vrhu-manjka-denar-na-pobocju-energija-6267216

STAND UP VEČERI bodo v mesecu juniju ob četrtkih: 15., 22. in 29. ob 20:30 do nekje 21h. Vstopnina 5€