Otvoritev Piramide - Ipša

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Otvoritev Piramide - Ipša
Kdaj:
09.06.2017 19.00 h
Kje:
Piramida grič MB -
Zvrst:
Prireditev

Opis:

Fotografija osebe Piramida.

Pričenja se Poletje na Piramidi. Slavnostna otvoritev bo v petek, 9. junija s pričetkom ob 19h. Pester izbor štajerske kapljice obogaten s pravo domačo kulinariko, smehom in presenečenji že ob poti na vrh! Kaj se bo dogajalo? Pridite pa vidite :)

FB dogodek - https://www.facebook.com/events/1982192868671084/

Prizorišče

Prizorišče:
Piramida grič MB
Država:
Država: si

Opis:

Fotografija osebe Piramida.Piramida,
grič, ki je tesno vtisnjen v podobo in sam center našega mesta nosi prav posebno zgodbo. Kljub burni zgodovini napadov, požarov in strel, je grič tako ali drugače ohranjal svoj simbolni pomen. Pod njim je raslo mesto ponosnih prebivalcev, nekoč največje industrijsko mesto daleč naokoli. Če se je skozi leta spreminjala podoba Piramide, se je spreminjalo tudi mesto, a ostal je ponos, ostala je identiteta. 

"Ljubitelji sprehodov in druženja na Piramidi lahko naslednji teden, v torek, 6. junija, pričakujejo ponovno odprtje tamkajšnjega lokala, v petek ob 19. uri pa tudi uradno otvoritev sezone na vrhu ene najbolj znanih in značilnih mariborskih naravnih znamenitosti. Podjetje Mariburg, ki združuje nekaj vinarjev in drugih posameznikov, je letos pripravilo tudi bogat spremljevalni program. Junija bodo nastopili stand up komiki Lucija ĆirovićMartina Ipša in Željkić & Željudin organizirali bodo koncerte, pohod z baklami in bralne urice. Poudarek pa bo na športu - pripravljajo treninge na prostem z osebnim trenerjem in tek ter kolesarjenje na Piramido." celoten članek na: http://www.vecer.com/piramida-na-vrhu-manjka-denar-na-pobocju-energija-6267216

STAND UP VEČERI bodo v mesecu juniju ob četrtkih: 15., 22. in 29. ob 20:30 do nekje 21h. Vstopnina 5€