Zapleši sebe (LJ) - Martina Ipša

Stand up komedija - StandupSI.com

Dogodki 

Dogodek:
Zapleši sebe (LJ) - Martina Ipša
Kdaj:
24.11.2018 10.00 h - 14.30 h
Zvrst:
Prireditev

Opis:

Fotografija osebe Trent&Gordana Whiddon.

FB DOGODEK: https://www.facebook.com/events/302084963962448/

Zgodilo se bo ponovno......... doživetje Zapleši sebe, tokrat z gostjo presenečenja.

KJE: VIVO d.o.o., Dunajska cesta 125, Ljubljana
KDAJ: 24.11.2018 z zborom ob 9:30

Odločili sva se, da ponovno prirediva doživetje namenjeno le ženskam.
Vsem ženskam, ki rade plešejo in se predvsem rade družijo in prepustijo glasbi. Prvi dogodek je presegel vsa pričakovanja, tako da ni preostalo drugega, kot da se srečamo ponovno.

Urnik bo podoben kot na prvem dogodku, le da sva plesni uri nekoli podaljšali. 
Dan bomo pričele že dopoldan. Telo bomo prebudile ob ritmih LATINO glasbe. Da bomo lahko polne energije nadaljevale nas bo skozi celoten dogodek gostil Vivo Catering. Po odmoru se bomo (nekatere ponovno druge prvič) poiskusile tudi v HIGH HEELS CLASS-u – ples v petkah, za našo ognjevitost in drznost (seveda možno tudi brez petk). Po kratkem oddihu bo sledila urica z gostjo presenečenja, za katero sva neizmerno hvaležni.

Urnik bo sledeč:
10:00 - 11:00 Latino class
11:00 - 11:15 odmor
11:15 - 12:15 High heels class
12:15 – 12:30 odmor
12:30 – 13:15 Martina Ipša, GOSTJA
13:15 – 14.30 najino življensko pot, izkušnje in dogodivščine bova po vsem tem delile tudi midve v odprtem pogovoru z vami
14:30 - ….. kosilo

Čaka nas izjemno druženje, ki ga bomo zaključile site, žejne pa ne ;)

Na dogodek ste vabljene vse generacije žensk (plesne izkušnje niso potrebne).

Cena 60 eur (all inclusive) plus dan poln presenečenj in nepozabne energije.

Nujna je predhodna potrditev udeležbe (omejeno število mest) na 041 335 475 ali na email zaplesisebe@gmail.com .

SE VIDIMO!

Koš poljubčkov, Maja&Gordana

Več o Maji in Gordani.....

Maja je profesionalna plesalka Latinsko.ameriških plesov in tudi del šova Zvezde plešejo že dve leti. V drugi sezoni je z Gašperjem zasedla odlično drugo mesto. Lahko ste jo videli tudi v plesnem šovu Dance Amore. Maja je finalistka svetovnega prvenstva v Latin show plesih. Sodelovala je z APT teatrom (predstava 20. stoletje v režiji Matjaža Bergerja), na zaključku kariere plesnega para Škufca/Venturini v Cankarjevem domu (v režiji Matjaža Bergerja). Je predavateljica trenerjem na učiteljskem kongresu v Angliji (The Imperial Dance & Dance sport Faculties), predavateljica za učitelje, vaditelje in trenerje (v sklopu ZPVUTS). Pleše že od malega in ima za seboj zavidljive tekmovalne rezultate doma in v tujini.

Gordana ni samo profesionalna plesalka temveč tudi producentka in oblikovalka. Z možem Trentom sta producirala lasten muzikal Le Hotel s premiero v Mariboru. Plesala je kot edina Slovenka na Broadwayu. Videli ste jo lahko tudi v oddaji Zvezde plešejo. Gordana je koreografirala za Kevin Spacey, za TV NBC I can do that, So you think you can dance Avstralija, Vietnam, asistirala in plesala na BBC Striclty come dancing. Pred kratkim je plesala na šovu Dance Amore z Andrejem Škufco. Gordana ima tudi zavidljive tekmovalne rezultate kot so, večkratka državna prvakinja Slovenije in državna prvakinja Avstralije med profesionalci. Ima tudi svojo blagovno znamko GGW by GordanaGW večernih oblek.