E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (LJ) - Željkič&Željudin & Klemen Bučan

Dogodek

Naslov:
Stand up (LJ) - Željkič&Željudin & Klemen Bučan
Kdaj:
sre, 13. februar 2019, 20:00 h
Kje:
Ljubljana,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

FB DOGODEK

Vabljeni na (najverjetneje) prvi BABY STAND UP v Sloveniji!

Tematski večeri so v komediji že nekaj let zelo popularni. Najbolj pogosti so večeri črnega humorja, zadnje čase je veliko "balkanskih" oziroma "EX YU" večerov, roastov, itd, nihče pa še ni naredil večera, kjer bi bile šale namenjene tistim, ki so že, ali pa se še odločajo postati starši - šale na to kako je imet otroke, predvsem dojenčke! :)
KLEMEN BUČAN in ŽELJKO ČAKAREVIĆ sta pred kratkim postala očeta, plenice zamenjata že v spanju, seveda pa vse prigode in poglede na starševstvo pridno zapisujeta in tokrat nam jih bosta premierno predstavila.

Mladi starši se boste z njima najverjetneje zelo poistovetili, bolj pa nas zanima, če bosta s svojimi zgodbami mlade prepričala da imajo svoje otroke, ali se bodo mogoče prav zato odločili uporabiti kondom?
Odgovore na vsa vprašanja dobite 13.februarja v Cuttyju!

VSTOPNINA 3€
Rezervacija mize na: 041 332 275

Željko Čakarević - Željkić & Željudin zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva.

V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Na zadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 10-tisoče ljudi. Najbolj popularen klic, ko je Željudin po pošti pošiljal hrčka v Bosno, pa se približuje številki 200.000 ogledov.

Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. 

 


Prizorišče

Lokacija:
Cutty Sark Pub
Naslov:
Knafljev Prehod 1
ZIP:
1000
Kraj:
Ljubljana
Država:
Slovenia

Opis