Natisni

Stand up za dan žena (online) - Ćirović, Ipša, Grozina, Orsag, Mifka, Dragitza, Zlatanović

Dogodek

Naslov:
Stand up za dan žena (online) - Ćirović, Ipša, Grozina, Orsag, Mifka, Dragitza, Zlatanović
Kdaj:
pon, 8. marec 2021, 20:00 h - 22:00 h
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Super darilo za dan žena - podarite svoji ženi, punci, mami, sestri, sodelavki, prijateljici... 2 uri smeha. Najboljše komičarke Balkana se bodo javile vsaka iz svoje dnevne sobe in vam pripravile dvo urni stand up show z aktualnimi temami.
To je že tradicionalni stand up dogodek, ki bo letos zaradi korone potekal v virtualni obliki. Darilo, ki bo vam in vaši družini zagotovo polepšal prihajajoči praznik. Zakaj omenjamo družine? Zato ker ena vstopnica velja za eno napravo, ne za eno osebo. 
 
Cena vstopnice: 15€ (za 1 gospodinjstvo oz. napravo, ne za 1 osebo)

O dogodku …
Ženske so nežne in hkrati samozavestne, mehke in hkrati odločne, krhke in hkrati močne ... One so ljubeče, sočutne in skrbeče ... Skratka, ženske so steber naše družbe. In si zaslužijo pozornost in ljubezen vsak dan, še posebej pa 8. marca. Zato za 8. marec podarite pozornost in doživetje. Podarite ji večer smeha z najboljšimi komičarkami! Večer, ki si ga bo zapomnila za vedno.
V smeh vas bodo spravljale najboljše komičarke Balkana.
Nastopajo: Lucija Ćirović (SLO), Martina Ipša (SLO), Kaja Grozina (SLO), Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO), Dragitza (CRO), Ana Zlatanović (SRB). Nastopajoče bodo govorile v maternem jeziku.
Trajanje: 2 uri
 
O prazniku …
Dan žena (originalno "Dan delovnih žena"), je mednarodni praznik žensk. To je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov nežnejšega spola, zato bo na ta dan govora predvsem o ženskah, o mamah, o puncah, o stereotipih... Ne zamudite!
 
Kupci kart za Stand up za dan žena, ki sta bila planirana 7. in 8. marca 2020 in zaradi COVID -19 in vladne prepovedi ne smeta biti izpeljani, lahko svoje vstopnice zamenjate za online vstopnico.
Če ste jo kupili na fizičnih prodajnih mestih Eventima pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in vam bodo po mailu poslali povezavo za ogled dogodka.
Kupci print@homevstopnic bodo obveščeni po mailu, prav tako kupci, ki ste kupili vstopnice na standupsi.com in kupci Abonmaja stand up komedije.
Hvala vsem, ki ste obdržali kupljene vstopnice in s tem podprli naše delovanje in komike. 
Prikaži manj