Dobrodelni koledar komikov 2019

Dobrodelni koledar komikov 2019

Dobrodelni koledar karikatur najboljših slovenskih stand up komikov. Naroči koledar

Tukaj je koledar, ki vam bo prinesel vsak dan nasmeh na obraz, saj so ga komiki opremili s komentarji, ki vas bodo nasmejali, hkrati pa z nakupom pomagate, da lahko Telefon otrok in mladostnikov TOM nemoteno deluje in da se lahko mladi v stiski na koga obrnejo.

Komiki po mesecih: Denis Avdić, Brade (Boštjan Gorenc Pižama, Gašper Bergant, Perica Jerković), Klemen Bučan, Boris Kobal, Lucija Ćirović, Vid Valič, Željko Čakarević - Željkić, Tadej Toš, Tin Vodopivec, Janez Usenik, Matjaž Javšnik, Martina Ipša

Velikost koledarja: pokončen A3 (29,7cm x 42,0cm), zgoraj spiralno vezan. 

Za samo 9€  lahko koledar naročite tukaj  Naroči koledar

Koledar bo možno tudi kupiti v Festivalni dvorani LJ na dan predstav, ki so v sklopu abonmaja stand up komedij in v Hotelu City MB na dan predstav v sklopu stand up komedij.

Prednaročila sprejemamo na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kjer sporočite koliko koledarjev bi kupili in kam naj jih dostavimo. Koledar stane 9€, v kolikor ga pošljemo po pošti se vam prišteje še znesek poštnine in pošiljanja 3€.

Naroči koledar

Dobiček od prodaje koledarja,  bo šel v dobrodelne namene. Odločili smo se pomagati ZPM v sklopu katerega deluje Telefon otrok in mladostnikov TOM.

KAJ JE TOM? 
Osnovna ideja za ustanovitev TOM-a je bila ponuditi mladim možnost, da v trenutku stiske dobijo nasvet usposobljenega svetovalca, kar naj bi imelo predvsem preventivni namen. Je namenjen otrokom in mladostnikom do približno 20. leta, ne glede na vrsto problema. Telefonski pogovori so zaupne narave, klicalec pa ima ob klicu možnost, da ostane anonimen. Anonimnost je zagotovljena tudi svetovalcem.

TOM je otrokom in mladostnikom na voljo vsak dan (tudi med vikendi in prazniki) od 12. do 20. ure, na brezplačni telefonski številki 116 111 
VEČ O TOMU - http://www.e-tom.si/