Stand up (Trbovlje) - Tadej Toš
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (Trbovlje) - Tadej Toš

Dogodek

Naslov:
Stand up (Trbovlje) - Tadej Toš
Kdaj:
čet, 9. september 2021, 20:00 h
Kje:
Delavski dom Trbovlje - Trbovlje,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Tadej Toš

Tadej Toš o predstavi:

V stand up me je potegnila beseda up, v tem tujem izrazu se mi je zdela domača in privlačna. Up je stanje duha, ko se vidi možnost za rešitev, ko se zaželeno kaže mogoče in dosegljivo. Upati si upati, nikakor obupavati in obupati. Moliere je rekel, da je življenje tragedija za tiste, ki čutijo, in komedija za tiste, ki mislijo. Pridite, upajmo v prostem slogu.

Nakup in rezervacija vstopnic:

Cena vstopnice je 15 evrov.

Vstopnice so že naprodaj:

  • na kino blagajni DDT vsak petek, soboto in nedeljo med 17.00 in 18.00;
  • v sprejemni pisarni DDT od ponedeljka do četrtka med 10.00 in 12.00.

Rezervacije sprejemamo po telefonu na številki 03 56 33 481 ter po elektronski pošti na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Če rezerviranih vstopnic ne prevzamete v 3 dneh, rezervacija ni več veljavna.


Prizorišče

Lokacija:
Delavski dom Trbovlje - Website
Kraj:
Trbovlje
Država:
Slovenia

Opis

 

DELAVSKI DOM TRBOVLJE
  Trg svobode 11A
  1420 TRBOVLJE

Delavski dom Trbovlje je prav gotovo ena najbolj opaznih, zanimivih, mogočnih in lepih zgradb v mestu samem, Zasavju in Sloveniji. Dolga leta je bila tudi edina, ki je različnim skupinam umetnikov nudila takšne možnosti, kot jih ni nobena druga na slovenskem, zato je tudi razumljivo, da je vsem, ki so kadarkoli ustvarjali ali poustvarjali v njej, ostala v dobrem in prijetnem spominu in da se vanjo radi vračajo, pa naj so ali izvajalci ali obiskovalci.