Natisni

Veče sa Dinjom (LJ)

Dogodek

Naslov:
Veče sa Dinjom (LJ)
Kdaj:
čet, 18. april 2019, 20:00 h
Kje:
Festivalna dvorana Ljubljana - Ljubljana, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Vstopnice v prodaji preko sistema Eventim, tudi Petrol in Pošta.

ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ!

Zvezda Youtuba, prihaja s svojim šovom v Slovenijo! Po razprodanih nastopih v Frankfurtu, na Dunaju, v Dubrovniku in Beogradu, Sandra Siladjev - Dinja, 18.4.2019 ob 20:00, končno tudi pri nas.

"O Sandri zaista ne treba preterano pričati, ona je na velika vrata javnog posla ušla ne samo kao internet senzacija već i osoba koja nije pristala na kompromise, pa se čitav njen rad zasniva na pobuni. Neki muškarci kažu da se bavi previše “ženskim” temama. Neke žene kažu da je na “muškoj” strani. Svakako, svi koji je razumeju znaju da su njene teme zapravo protiv podela. Bilo koje vrste. Sandra radi sa organizacijom Standup.rs od početka 2017. godine, i njen stand up “Veče sa Dinjom” u Beogradu možete pogledati u Ben Akiba comedy club-u.

Šta je Dinja?

Dinja je ideja da pozorište nije zgrada nego koncept, ideja koju je Sandra otelotvorila na svom youtube kanalu, a kasnije sve te poruke prenela na scenu.

,,Dinja” su čudni likovi, marginalci, autsajderi, bizarne situacije i ostale trivijalnosti.

,,Dinja” je skup različith likova koji kroz ličnu laž govore opštu istinu i samim tim otkrivaju ono što Sandra želi da poruči u stendapu: ,,Sve je laž osim istine”.

,,Dinja” je prvo bio digitalni performans, a zatim je taj performans doveo Sandru na scenu i ona je postala stand up komičarka.

Sandra Silađev je glumica po obrazovanju, stand up komičarka po iskrenosti. Aktivistkinja po srcu."



Prizorišče

Lokacija:
Festivalna dvorana Ljubljana - Website
Naslov:
Vilharjeva cesta 11
ZIP:
1000
Kraj:
Ljubljana
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis