Natisni

Večer črnega humorja (MB) - Ipša, Čakarević, Bohinc, Silić, Žerjal, Stare, Bergant

Dogodek

Naslov:
Večer črnega humorja (MB) - Ipša, Čakarević, Bohinc, Silić, Žerjal, Stare, Bergant
Kdaj:
čet, 17. oktober 2019, 20:00 h
Kje:
Maribor, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis


VSTOPNICE: V predprodaji 15€, redna cena 18 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com TUKAJ (plačilna kartica ali bančno nakazilo) ali fizično na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim TUKAJ. Kupljene print@home vstopnice lahko sprintate ali jih ob vstopu v dvorano preprosto pokažete na telefonu.  

Pravijo, da je tisto, kar je prepovedano, po navadi tudi najslajše. In to očitno drži tudi v stand-upu, saj je črni humor v zadnjih nekaj letih popolnoma obnorel Slovenijo. Večer črnega humorja je nevsakdanji večer zabave in smeha, stand up komedija brez filtra in brez cenzure, ko komiki nehajo skrbeti o primernem in neprimernem ter na odru povedo vse, o čem se po navadi ne pogovarjamo na glas.

Večer črnega humorja (MB)
MC Martina Ipša
Željko Čakarević
Rok Bohinc,
Nikola Silić(SRB)
Marko Žerjal
Sašo Stare
Gašper Bergant
trajanje šova. cca 2 uri

Predstava je v sklopu abonmaja. 


Tudi v letu 2019/2020 smo za vas pripravili Abonma stand up komedije v Ljubljani in Mariboru. Pester program bo vseboval 7 izjemnih stand up večerov, 25+ skrbno izbranih komikov in več kot 10 ur smeha do solz. Cena posamezne vstopnice za predstavo v predprodaji je 15 €, na dan dogodka 18 €. Redna cena abonmaja za vseh 7 predstav je 90 €. Kupi abonma in plačaj 9,2€ namesto 18€ za predstavo: https://www.standupsi.com/index.php/component/content/article?id=277

 


Prizorišče

Lokacija:
Hotel City
Naslov:
Ul.Kneza Koclja 22
ZIP:
2000
Kraj:
Maribor
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis

Rezultat iskanja slik za hotel city maribor