Natisni

Komični "fotri" (MB) - Kuzman, Baltić, Pižama, Čakarević, Bučan, Vodopivec

Dogodek

Naslov:
Komični "fotri" (MB) - Kuzman, Baltić, Pižama, Čakarević, Bučan, Vodopivec
Kdaj:
pet, 23. oktober 2020, 20:00 h - 22:00 h
Kje:
Narodni dom Maribor - Maribor,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

 

 
Spoštovani kupci!
 
Obveščamo vas, da je stand up predstava Komični "fotri" (MB) iz 14. aprila prestavljena na 23. oktober 2020. Spremenjena je tudi lokacija dogodka. Nova lokacija je Narodni dom Maribor (Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor).
Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice, ko bo izrednih razmer konec, vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več o tem na: https://www.eventim.si/si/vstopnice/corona-information--566/promo.html

__________________________________________________________________________________

VSTOPNICE: V predprodaji 15€, redna cena 18 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com ali fizično na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim. Kupljene print@home vstopnice lahko sprintate ali jih ob vstopu v dvorano preprosto pokažete na telefonu.  

Leto 2019 je bilo na slovenski stand up sceni izjemno plodno. V vsakem smislu besede. Dvorane so bile nabito polne, komiki pa na polno zasedeni. Zasedena je bila tudi štorklja, ki je imela v preteklem letu veliiiiiko dela, saj je nosila kopico slavnih dojenčkov. Ravno ta "baby boom" na domači stand up sceni je glavna tema stand up večera, ki bo zagotovo nasmejal tudi največje tečnobe. Kako pa ne bi, če so glavni igralci večera ravno oni ... Komični "fotri".

Kaj se zgodi, ko komik postane "foter"? O menjavi plenic in neprespanih noči, o dilemah, konfliktih, občutkih in razmišljanjih, s katerimi se srečujejo slovenski komiki v vlogi očeta. Ne zamudite. Nastopajo: Uroš Kuzman, Admir Baltić, Boštjan Gorenc - Pižama, Željko Čakarević, Tin Vodopivec in Klemen Bučan. 


Prizorišče

Lokacija:
Narodni dom Maribor  - Website
Naslov:
Ulica kneza Koclja 9
Kraj:
Maribor
Država:
Slovenia

Opis

INFORMACIJSKA PISARNA, (vhod iz Svetozarevske ulice):
Odprto vsak delovnik od 8.30 do 18.00, v soboto od 9.00 do 12.00 ter uro pred vsako prireditvijo

Informacije po telefonu :
(02) 229 40 11, (02) 229 40 50
040 744 122, 031 479 000

Faks: (02) 229 40 19

E-pošta:
info@nd-mb.si, prodaja@nd-mb.si