Natisni

Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag

Dogodek

Naslov:
Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag
Kdaj:
sob, 14. november 2020, 19:00 h
Kje:
Kobilje,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis


!! DOGODEK JE PRESTAVLJEN NA JESEN !!

Spoštovani kupci, glede na trenutno situacijo, ko sproščanje ukrepov v času epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19) poteka postopno in zelo previdno, se ne zdi realno, da bomo lahko maja organizirali dogodek. Sprostitev v smeri večjih javnih prireditev ter množičnih druženj zaenkrat ni pričakovati, zato smo primorani, da dogodek Ladies night stand up (Kobilje) -  Ipša in Orsag ponovno prestavimo. Tokrat iz 8. maja na 14. november 2020. 

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice, ko bo izrednih razmer konec, vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Hvala za razumevanje.

_______________________________________________________________________________________________

‼️NOV DATUM ‼️

Spoštovani kupci, zaradi poostrenih preventivnih ukrepov za zaščito pred okužbo in širjenjem koronavirusa, ki jih je 9. 3. 2020 sprejel svet za nacionalno varnost, smo žal primorani prestaviti dogodek Ladies night stand up (Kobilje) -  Ipša in Orsag iz 20. marca na 8. maj 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od danes, 12. 3. do 25. 3. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

_________________________________________________________________________________

Vstopnice: V predprodaji 9€, redna cena 12€. Na voljo na spletni strani standupsi.com TUKAJ in v piceriji Kobula v Kobilju.  

Ko se sprašuje po mnenju, imajo ženske vedno prav. One so izjema, ki potrjuje pravilo, tudi ko le-to ne velja. Ženske ne morejo zgrešiti in vedo prav vse. V skrajnjem primeru jih ravno zato imajo moški radi. Vsakič, ko moška glava razmišlja, so ženski možgani že zdavnaj prišli do ugotovitve.

Punci vam bosta razkrili ženski način razmišljanja in pokazali, da ženske vsekakor imajo smisel za humor ter razbili predsodke, da je stand up izključno "moški" posel. Pred vami bosta stopili Marina Orsag (CRO) in Martina Ipša (SLO). Martina bo nastopila v slovenskem jeziku, Marina pa v hrvaškem jeziku.


Prizorišče

Lokacija:
Center za izvajanje kulturnih dejavnosti Kobilje
Naslov:
Kobilje 56
ZIP:
9227
Kraj:
Kobilje
Država:
Slovenia