Natisni

Martina Ipša (IG LIVE) - Socialno distancirana

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša (IG LIVE) - Socialno distancirana
Kdaj:
sob, 28. november 2020, 20:00 h
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

V teh turbulentnih časih, ko so druženja in kulturni dogodki prepovedani in ljudem manjka zabave in sprostitve, smo se na Zavodu za kulturo Maribor - Standupsi.com odločili, da skupaj z Martino Ipša pripravimo nekaj, da vas malo razvedrimo.

Tako bo Martina Ipša v soboto, 28. 11. 2020 ob 20:00 na svojem Instagram profilu v živo nastopala iz svoje dnevne sobe. In kaj pravi Martina, kako si je zamislila ta dogodek, ki ga je primerno trenutnim razmeram poimenovala »Socialno distancirana«:

"Jaz sem doma, vi ste doma. Če pa niste doma, kje ste, če pa ne smete biti drugje kot doma.  Ker ven ne smemo, sem se odločila, da bom nastopala od doma. Da, iz dnevne sobe v živo bom govorila o vsem. Nekaj starega, nekaj novega, nekaj pa bluzenja, ker so nori časi.

Plan je, da bo enkrat tedensko. Plan. Ampak, saj veste kaki so plani letos - so pa niso. Mogoče se prepove še spletno druženje. Mogoče zbolim. Mogoče bom v depresiji, mogoče bote vi. Kdo ve.

V glavnem, vidimo se prvič v soboto 28.11. ob 20h na mojem Instagram profilu. Tak da dajte me tam sledit, če me še ne in zakaj me še ne sledite???

Udeležba je brezplačna, ampak ne brezvezna. Aja, pa vsebine bodo odrasle narave, tako da mogoče ne telefona na zvočnike privezat. Ali pa. Enkrat se morajo otroci tudi naučiti kletvic.

Se gledamo takrat na IG live. Pa pričakujem da boste vsi tapete hvalili, ker sem jih pred kratkim prilepla."

Glede na njene besede in na njeno dosedanje ustvarjanje lahko pričakujemo večer poln smeha in zabave.

IG profil Martine Ipša najdete TUKAJ.