Natisni

Martina Ipša – Rojstnodnevni stand up show

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša – Rojstnodnevni stand up show
Kdaj:
pet, 23. april 2021, 20:00 h - pon, 24. maj 2021
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Kaj? - Martina Ipša – Rojstnodnevni stand up show

Kdaj? -V petek, 23. 4. ob 20:00.

Kje? – V živo v zasebni Facebook skupini.

Ker nam je veliko vas napisalo, da bi si radi ogledali  rojstnodnevni show, ampak že imate neke obveznosti v petek, naj vam sporočimo veselo novico, da bo na zahtevo kupcev, posnetek live šova dostopen članom zaprte FB skupne 48 ur. 
 
Kje lahko kupim vstopnice? – Na spletni strani standupsi.com. Cena vstopnic v predprodaji je 10 EUR, na dan dogodka pa 15 EUR. Ena vstopnica velja za eno napravo, ne za eno osebo.

Kako si lahko ogledam šov? – Ob nakupu vstopnic, vam bomo na mail poslali link/vabilo v zasebno FB skupino kjer boste lahko v živo spremljali šov.

Opis dogodka:

Ker letos praznujem 39. rojstni dan prvič, sem se odločila, da v šovu obdelam 39 različnih tem. V razpravi v FB dogodku predlagajte teme o katerih bi želeli, da govorim. Izbrala bom 10 najbolj zanimivih predlogov in jih bom vključila v svoj nastop.

Šov bo potekal v živo. Vsi, ki boste kupili vstopnico boste povabljeni v zasebno Facebook skupino, v kateri boste lahko v živo spremljali šov. Ker pa ne morem vašega smeha slišati, upam, da ga bom vsaj virtualno videla. Vse vaše komentarje bom lahko prebrala, tako da bo nastop absolutno interaktiven. Se že veselim!