Natisni

Martina Ipša (online) - Noben me ne razume

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša (online) - Noben me ne razume
Kdaj:
sob, 15. maj 2021, 09:00 h
Kategorija:
Prireditev

Opis

Martina Ipša bo 15. 5. 2021 s stand up nastopom odprla dogodek “Noben me ne razume”. 

 

O dogodku: Dogodek “Noben me ne razume” je dogodek za prave face! Za tiste, ki imate j**** in ste pripravljeni na spremembe. Najprej pri sebi, korak za korakom …

Za tiste, ki imate nore ideje in si upate biti drugačni, pa vas včasih ne razumejo najbolje. A vztrajate in greste naprej, ker veste, da je to pot vašega srca.

Dogodek je namenjen mladim (generacija Z in milenijci), da bomo skupaj s top ekipo na odru porušili kakšen tabu, dali ideale z “oltarja” na realna tla, ozavestili kakšen sodobni izziv ... In vam morda pomagali, da na polno zaživite svoje potenciale, woooohooo! Niste sami, mi vas razumemo in skupaj bomo dokazali, da je biti drugačen nova normalnost.

P.s.: Seveda pa dobrodošle tudi ostale generacije. Novih poznanstev, kakšne dobre ideje in aha trenutka ni nikoli dovolj. 

Nakup vstopnic: TUKAJ

O Martini: Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini.