Natisni

Stand up (Brnik) - Martina Ipša

Dogodek

Naslov:
Stand up (Brnik) - Martina Ipša
Kdaj:
pet, 9. december 2022, 22:00 h
Kategorija:
RAZPRODANO

Opis

previewMartina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji in 12 let pozneje je še vedno prisotna na sceni in boljša kot kadarkoli. 

Po več kot 1500 nastopih v treh jezikih, je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji in ena najboljših v regiji. Bila je kreatorica dveh TV oddaj, napisala je scenarije za tri gledališke predstave, bila soavtorica na dveh celovečernih scenarijih, napisala tri celovečerne stand up showe in je nekaj ustvarjala vsebino za radio, kratek čas tudi kot voditeljica jutranjega programa.

Je ena od komikov, ki so nastopili v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaje se predvaja še danes. Njen 20 minutn dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, pa je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša.  

Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, ki so vse odlični slovenski festivali. Nastopila je tudi na Best of regional (CRO), Ht stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Junija 2018 pa bo nastopila na Nizozemskem še z šestimi komiki iz Evrope na posebnem Evropskem stand up projektu. Nastopa v Angleščini, Hrvaščini in Slovenščini.