Natisni

Odpovedano - Ladies night stand up comedy (LJ) - Ipša,...

Dogodek

Naslov:
Odpovedano - Ladies night stand up comedy (LJ) - Ipša,...
Kdaj:
pon, 24. april 2023, 20:00 h
Kje:
Festivalna dvorana Ljubljana - Ljubljana, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

preview

Predstava zaradi bolezni odpade in se prestavi na jesenski termin. Kupci vstopnic lahko z obstoječimi kartami pridejo na jesenski termin ali dobijo povračilo kupnine. Za vstopnice kupljene preko sistema Eventim se obrnite na Eventim. Če ste kupili vstopnice na standupsi.com in želite vračilo kupnine, odgovorite na mail, kjer ste dobili vstopnice in napišite svoje podatke za vračilo kupnine (ime, priimek, naslov, TRR)

 

 

 Nakup vstopnic je možen tudi preko sistema EVENTIM (online, Petrol ,Pošta ... )

Stand up šov, ki razprodaja kulturne dvorane na Hrvaškemi in ostalih državah bivše skupne države prihaja v Ljubljano!

Vse komičarke bodo nastopale v hrvaškem jeziku.

One su Martina Ipša (slo), Marina Orsag(cro), Miranda Lončar (bih) Vlatka Mifka (cro)

Stand up komedija u Hrvatskoj postala je neizbježan i odličan način zabave, a Studio Smijeha pokazao se kao najpoznatiji i najkvalitetniji brend stand up komedije. Također, ženske stand up komičarke u Hrvatskoj i diljem svijeta dokazale su da humor nije samo “muški posao”.

Ladies night stand up comedy show do sada je već nasmijao publiku diljem Hrvatske, a stiže i u Sloveniju. Pozivamo vas na odličan tematski show uz četiri dame stand up komedije koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor. Martina Ipša, Marina Orsag, Miranda Lončar i Vlatka Mifka nasmijati će vas kroz razne ženske, a i muške teme iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku i održava se na hrvatskom jeziku.

vstopnice:

earlybird 17€

redna 20€

na dan dogodka 23€

Marina Orsag (Hr)

Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj.

U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.

Martina Ipša (Slo)

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.

Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 17 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. 


Prizorišče

Lokacija:
Festivalna dvorana Ljubljana - Website
Naslov:
Vilharjeva cesta 11
ZIP:
1000
Kraj:
Ljubljana
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis