Natisni

Stand up (Idrija) - Lucija Ćirović

Dogodek

Naslov:
Stand up (Idrija) - Lucija Ćirović
Kdaj:
čet, 23. marec 2023, 19:00 h
Kje:
Idrija, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

preview

Prisrčno vabljeni na smeha poln večer z Lucijo Ćirović.????
Lucijo slovenska javnost še vedno največkrat prepozna po vlogi v seriji TV Dober Dan, spremljali pa smo jo lahko tudi v drugih televizijskih projektih, kot so Znan obraz ima svoj glas, Na zdravje ter MasterChef Slovenije.
Nastopala je v različnih gledaliških predstavah in filmih, njene roke pa vdihujejo življenje tudi likom izven gledaliških odrov, kot sta priljubljena Kakadudu in Foksner iz otroške oddaje Ribič Pepe.
???? S svojo pozitivno energijo in izvirnimi prigodami se nam bo na odru Hotela Jožef pridružila v četrtek, 23.3.2023, ob 19h.
☎ Rezervacije zbiramo na telefonski številki +386 (0)8 20 04 250 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., do zasedbe prostih mest.
???? Cena vstopnice je 23 € na osebo in vključuje vstopnino, prigrizek ter kozarec pijače.
Sponzor večera je Kolektor Ascom d.o.o.

Lucija Ćirović, stand up komičarka

Njeni stand up nastopi so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami.

Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin s serijo TV Dober dan, komedijo Moški&ženske.com, nedavno pa kot ena od voditeljev Vikotrjev.

Svoj stand up pripravlja po čisto svoji recepturi: "Recept za dober stand up. Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega naj gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!"

 


Prizorišče

Lokacija:
Hotel Jožef
Naslov:
Vojkova 9 A
ZIP:
5280
Kraj:
Idrija
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis

Informacije:

+386 (0)8 20 04 250

info@hotel-jozef.si