Natisni

Stand up (Izola) - Martina Ipša, Željko Čakarević, Alen Mastnak

Dogodek

Naslov:
Stand up (Izola) - Martina Ipša, Željko Čakarević, Alen Mastnak
Kdaj:
pon, 4. september 2023, 20:00 h
Kje:
Izola, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

preview
predprodaja: 15€
na dan dogodka 20€
 
Vsi kupci vstopnic za dogodek 7.8. - PRESTAVLJENO - STAND UP (IZOLA) - ŽELJKO ČAKAREVIĆ -ŽELJKIĆ & ALAN MASTNAK lahko z kupljenimi vstopnicami pridejo na dogodek 4.9.2023

REZERVACIJE NA: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

predprodaja: 15€
na dan dogodka 20€
REZERVACIJE NA: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
Ura in pol smeha. Zabavali vas bodo:
Alen Mastnak
je novi obraz na slovenski stand up sceni. Želel je postati dramski igralec, a ga je življenje pahnilo na oder stand up komedije. V slogu faliranega študenta je tudi delavnice stand up komedije obiskoval kar dvakrat. Po izjavah njegove matere je isti Jurij Zrnec, njegov približek temu pa je, da statira v seriji Ja Chef. Rad se pojavlja v filmih, zaenkrat kratkih. Nazadnje ste ga lahko videli v zmagovalnem filmu Muvita 6x60 z naslovom Kjer se prepirata dva. Njegov obraz krasijo brki, trebuh pa strije. Ker nima veliko kondicije vam bo predstavil svojih najboljših 15 minut materiala.
Željko Čakarević - Željkić & Željudin
zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva. V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Na zadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 10-tisoče ljudi. Najbolj popularen klic, ko je Željudin po pošti pošiljal hrčka v Bosno, pa se približuje številki 200.000 ogledov. Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015 in od takrat dalje losvaja odre po vsej Sloveniji.
Martina Ipša
je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji in 18 let pozneje je še vedno prisotna na sceni in boljša kot kadarkoli. Po več kot 2000 nastopih v treh jezikih, je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji in ena najboljših v regiji. Bila je kreatorica dveh TV oddaj, napisala je scenarije za tri gledališke predstave, bila soavtorica na dveh celovečernih scenarijih, napisala tri celovečerne stand up showe in je nekaj ustvarjala vsebino za radio, kratek čas tudi kot voditeljica jutranjega programa.
Je ena od komikov, ki so nastopili v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaje se predvaja še danes. Njen 20 minutn dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, pa je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša
 
 


Prizorišče

Lokacija:
Hangar Bar
Naslov:
Tomažičeva 10a
ZIP:
6310
Kraj:
Izola
State:
Slovenija
Država:
Slovenia