Tin Vodopivec

Tin Vodopivec

 

Tin Vodopivec

S svojim čistim premetenim obzervacijskim humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah, je popularen med vsemi generacijami.

Ob njegovem debutu leta 2006, je bil žanr stand up komedije v Sloveniji še povsem neznan in nerazvit, Tin pa je bil eden izmed pionirjev novega vala, saj je stand up z nastopi po vsej državi prenesel tudi v kraje, kjer zanj sploh še niso slišali.
V svojih prvih dveh letih nastopanja je zbral 100 nastopov in bil povabljen na vse večje festivale, med njimi tudi Lent, Trnfest, ŠpasFest, Bujta Repa, Filofest in Festival slovenskega filma.

Septembra 2007 je kot prvi nastopil v televizijskem showu Sproščeno z Marlenno, kamor je bil znova vabljen v decembru. Do danes je zbral že kar nekaj televizijskih nastopov, med njimi tudi za oddaje NLP, Sobotno popoldne in Živa.

Maja 2008 je zmagal na prvem slovenskem tekmovanju Last comic standing in nastopil kot uvodna točka na koncertu Julia Iglesiasa v Hali Tivoli. 

Kot so-ustanovitelj je avgusta 2008 na noge postavil prvi slovenski festival stand up komedije Panč, ki je bil razprodan vse tri večere. Panč je tudi v letu 2009 bil najbolj obiskan poletni dogodek na gradu in bo odslej potekal tudi v zimski ediciji tako v Ljubljani, kot v Mariboru.

V letu 2010 je Tin zbral več kot 150 nastopov, med drugim je debitiral na Otoku na festivalu komedije v Leicestru in v londonskem klubu Up the Creek. Med vidnejšimi nastopi sta bila še Festival Panč v Zadru in ex-Yugo večer v makedonski prestolnici Skopju.

Tin je trenutno gostiteljev večerov stand up komedije v ljubljanskem Siti teatru BTC in vedno bolj prodira na evropski trg z rednimi nastopi po Veliki Britaniji in Hrvaški, ter z gostovanji v evropskih prestolnicah, kot sta Beograd in Budimpešta. V začetku leta 2011 je Tin gostoval v oddaji Spet doma z Mariom, med televizijskimi oglasi v dvorani Cankarjevega doma zabaval povabljence na Viktorjih, ob koncu junija pa vodil prireditev Miss Slovenije 2011 v živo na TV Slovenija. Novembra ga čaka izvedba solo showa 360 stopinj v Štihovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. (vir Tin Vodopivec)

Za kontakt in povpraševanje prosim izpolnite tale obrazec - BOOKING