Jakob Kapus (vodenje dogodkov)

Jakob KapusSvojo voditeljsko pot je začel kot voditelj otroškega dnevnika na komercialni televiziji . Ker se z besedami odlično znajde ni bilo naključje, da je svoje prvo delo našel v novinarskih vodah.

Soustvarjal je spletno oddajo Eksploziv na najbolj branem spletnem portalu 24ur.com, pridružil pa se je tudi novinarjem ekipe zabavnega dela oddaje 24 ur - POP IN.

Kot predstavnik za stike z javnostmi založbe Sedvex je povezoval tiskovne konference priznanih glasbenikov kot so Tony Cetinski, Nina Pušlar, Peter Vode …

V zadnjem času je povezoval več družabnih dogodkov med drugim tudi odprtje Športne hiše Iilirija, ki je potekala pod pokroviteljstvom mestne občine Ljubljana, glasbene prireditve (Popsing božični koncert, Gradevizija … ) in knjižne prvence.

jakob kapusJakob se je sicer z odrskimi deskami kot plesalec srečal  že pri sedmih letih in v svoji dvajset letni karieri nastopil na vseh večjih prireditvah v Sloveniji, z London L.T.D. production pa tudi na velikih odrih po Evropi. Kasneje je začutil potrebo za ustvarjanje lastne glasbe, kot podlago svojemu gibalnemu izrazu in posnel več skladb v slovenskem in angleškem jeziku. 

Za kontakt in povpraševanje prosim izpolnite tale obrazec - BOOKING