Mihaela M. Kocbek

Mihaela Margan Kocbek se s povezovanjem in animacijo različnih prireditev ukvarja že vse od leta 2001. Svoje izkušnje si je pridobivala s povezovanjem animacijskih prireditev v različnih toplicah širom po Sloveniji. Delala je v Termah 3000, Moravske Toplice, terme Ptuj, terme Čatež in terme Aqua Luna.  V tem delu se je naučila spontanega komuniciranja z občinstvom, kar ji je tudi dalo veliko izkušenj na področju improvizacijskega vodenja. Vodila je tudi otroške delavnice in športne dogodke.

Leta 2005 je prevzela vodenje izbora Miss Term, sledile so različne slikarske in fotografske razstave ter otvoritve trgovin.

V letu 2009 je vodila prestižno prireditev Noč Penin v Radencih z voditeljem Petrom Polesom, otvoritev Turnerjevega fotrma s častnim gostom Dimitrijem Ruplom, predstavitev nove penine Oceanus s častnim gostom dr. Danilom Turkom, modne revije in druge otvoritve. Vabijo jo predvsem na srečanja, prireditve in otvoritve zahtevnejšega programa, ki se izvaja prav tako v tujih jezikih.

TELEVIZIJSKE ODDAJE Miša si je izkušnje pridobivala tudi v vodenju različnih televitijskih oddaj. Prva oddaja, ki jo je vodila je bila Megamaturant v letu 2004 in se je predvajala na televiziji RTS. Posnela je tudi nekaj televizijskih nastopov, in bila glavna akterka sage Sanjska ženska, ki jo je predvajala televizija POP Tv.

V letu 2009 je sprejela vlogo voditeljice v humanitarno zabavni oddaji Ujemi Sanje in jo vodila do lanskega leta.

Za kontakt in povpraševanje prosim izpolnite tale obrazec - BOOKING