Stand up komedija - StandupSI.com

Naj vaš govor navduši!

Pri starih Grkih je pisanje političnih govorov veljalo za ustvarjanje literature. To so lahko počeli le tisti, ki so bili dovolj domiselni, jasni, zanimivi in nekonvencionalni, skratka, tisti, ki so znali poslušalca prepričati. 

Danes je pisanje govorov bolj nuja kot umetnost. Velikokrat to počne govorec sam, ki pa, žal, nima dovolj časa in izkušenj, da se temu dejansko posveti.
Verjetno ste se tudi sami kdaj znašli v situaciji, ko so od vas pričakovali, da "poveste par besed". Ne glede na to, ali je bila priložnost poslovna zabava, zaključek, poroka, rojstni dan ... Zelo verjetno je, da vam ni bilo lahko. 

Največja težava pri pisanju govora je namreč ta, da uspešen govor mora biti hkrati resen in zabaven, ne predolg in ne prekratek, dovolj prepričljiv in svečan ter neposreden in živahen. In to, je zares težko doseči. 

Zato smo tukaj mi, da vam te zadeve olajšamo. Naši komiki so izurjeni govorniki, ki vam bodo z veseljem popestrili ali kompletno napisali govor za poslovno srečanje, poroko, rojstni dan in vse ostale posebne priložnosti.

Če želite, da naslednjič popolnoma navdušite množico, nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in 070 71 71 61. Sodelujemo z vsemi slovenskimi komiki.

Naj bo vaš govor tisti, ki si ga bodo ljudje zapomnili!



S spoštovanjem,
Zavod za kulturo Maribor - Standupsi.com