KDO bo vodil delavnice

KDO bo vodil delavnice stand up komedije

Martina Ipša je stand up komičarka, ki ima 8 let izkušenj in preko 1000 nastopov po Sloveniji in v tujini. Njena stand up kariera se je pričela leta 2005, ko se je udeležila delavnice stand up komedije z Željkom Vukmirico.

Dodatno znanje si pridobiva tudi na področju pisanja scenarijev in filmskega ustvarjanja.  Ko je le bilo mogoče se je pridružila tudi na setu snemanj  Naberšnikovih filmov Shanghaj in Gozdovi so še vedno zeleni. 

 

Napisala je scenarij in bila idejni vodja dveh oddaj televizije RTS,  Brez dlake na jeziku in Bizarno aktualno, ki sta bili odlično sprejeti.  

Soavtorica je celovečernega scenarija za film Prava dekleta, ki je leta 2012 bil sprejet na delavnico MidPoint in je z ekipo sodelovala z nekaterimi najboljšimi svetovnimi producenti in profesorji.

Dobila je priznanje za najbolj nabrušen jezik v sezoni 2012/2013 na TV3 v oddaji Piramida in gostovala v številnih televizijskih oddajah.

  V sklopu studijskega programa prenosa svetovnega nogometnega prvenstva 2014 na RTV SLO je imela svoj stand up kotiček.  

Njen aktualen projekt je predstava LEZBA, ki je dobil odlične kritike. O Martini pravijo:

  

Izjave  o predstavi LEZBA in o Martini Ipša: 

»Martina, je na hard, je super smešna« raper 6pack čukur “A  tabuji so še vedno prisotni”, pove  Sašo Papp : “Me je prav zabolelo, da smo v tej še zmeraj zagamani Sloveniji, takšni da obsojamo drugačnost.”


 

»Predstava izžareva željo, o tem, da bi bili ljudje strpni, da bi se sprejemali drugačne, se imeli radi med sabo, predvsem, da bi znali prepoznati drug v drugem človeka« “ Ni prav da se delajo razlike med drugače usmerjenmimi ali istospolno usmerjenimi, kakorkoli človek je človek.” Adi Smolar “Nasmejala nas je do solz”, pravi Jasna Kuljaj in dodaja: “Povedala je par duhovitih, in seveda tudi par krepkih.” Kljub resnim temam, je nasmejala zbrane. Planet TV

Martina je redna gostja na slovenskih televizijah, trenutno ima redni tedenski prispevek na Radiu Maribor in je edina slovenska predstavnica  v stand up oddaji Stand up & more, ki se predvaja na Comedy Central Extra.

  

ODZIVI V MEDIJIH - POVEZAVA DO OBJAV IN INTERVJUJEV

Martinin BIO

Prijave in povpraševanja glede delavnice pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. v Zadevo napišite: DELAVNICE STAND UP KOMEDIJE. Napišite svoje podatke: starost. izobrazbo/poklic, svoje izkušnje z nastopanjem, zakaj želite priti na delavnico, skratka svoj CV in motivacijsko pismo.

VEDNO SPREJEMAMO PRIJAVE ZA DELAVNICE, ko se prijavi dovolj interesentov se urnik prilagodi udeležencem.