Komiki

Komiki

previewSTAND UP NASTOP NA POSLOVNIH DOGODKIH

Stand up nastop za zaključeno družbo je lahko prirejen glede na tematiko  vašega dogodka. Razveselite svoje zaposlene in poslovne parterje s stand up nastopom. Vaš poslovni dogodek lahko popestrite s stand up nastopom komika.

Da se lahko komik pripravi za vaš dogodek ali da vam lahko svetujemo najbolj primernega komika za vaš dogodek, potrebujemo od vas informacije o podjetju (s čim se ukvarjate, komu je dogodek namenjen), o udeležencih (povprečna starost, razmerje moški/ženske, izobrazba oz. dejavnost s katero se vaši povabljeni gostje ukvarjajo, pripišite nam prosim kako bo potekal celoten dogodek, kaj imajo na programu… skratka čimveč uporabnih informacij, in čimveč informacij o dogodku itd .

previewSTAND UP NASTOP NA PRIVAT DOGODKU (rojstni dnevi, abrahami, praznovanja...)

V kolikor želite, da se vam svetuje najbolj primernega komika za vašo družbo nam sporočite  informacije o slavljencu (s čim se ukvarja, hobiji, kaj ima rad ipd... družina... otroci... ipd, kakšen humor mu je všeč? ) in o udeležencih, (povprečna starost, razmerje moški/ženske, izobrazba oz. dejavnost s katero se vaši povabljeni gostje ukvarjajo, pripišite  prosim, kako bo potekal celoten dogodek, kaj imajo na programu… skratka čimveč uporabnih informacij, in čimveč informacij o dogodku itd)

 previewImamo več cenovnih razredov komikov: 

  1. Razred od 300€ do 500€
  2. Razred od 600€ do 1000€
  3. Razred od 1100€ do 2500€
  4. Razred nad 2500€  

Cene za 20-30 minutni stand up se začnejo od 300€ + potni stroški (0,43€ na km). Cene veljajo za standardne nastope, za nastope po naročilu oz. ob pisanju materiala prav po zahtevi naročnika, se cena dogovori posebej in je odvisna od zahtev naročnika. Cene se razlikujejo in spreminjajo glede na prepoznavnost in aktualnost komika.

Nastop se lahko izpelje tudi  online.

Kaj je za izvedbo potrebno?

preview

  • mikrofon in ozvočenje (obvezno)
  • spotlight za osvetlitev nastopajočega (obvezna osvetlitev komika)
  • oder, najbolje s črno zaveso oz. črnim ozadjem (zaželjeno)

Za individualno ponudbo nam sporočite:

Katerega komika želite, kako dolg program želite oz. v kakšnem finančnem okvirju se gibljete. V kolikor želite, da vam priporočimo najbolj primernega komika za vaš dogodek nam sporočite zgoraj opisane informacije.

Kontaktirajte nas na:

Tel: +386 70 717 161

E-mail: info@standupsi.com

 Pogoje sodelovanja si preberite TUKAJ.