Nejc Petek

Nejc Petek

Nejc Petek

Nejc pravi:

V osnovni šoli sem začel z igro, ko sem na šolskih prireditvah večinoma igral monokomedijo Matjaža Javšnika z naslovom "Od Boga poslan." Sledili so poskusi imitacij znanih oseb in v srednji šoli sem začel redno oponašati številne glasove znanih ljudi.

Ob koncu leta 2010 sem začel z nastopanjem najprej samo kot imitator, kasneje pa sem svojim nastopom dodal še prvine takoimenovane Stand up komedije. Nastopam na raznih prireditvah, posebej organiziranih Stand up dogodkih in večerih, proslavah, rojstnodnevnih zabavah, zaključkih podjetij, porokah itd...

V svojih nastopih skušam publiki na nek sproščen, satiričen, provokativen način vzbudit sproščen in nasmejan pogled na določene vsakodnevne probleme, dogodke v medijih, vsakodnevne ali trenutno aktualne dogodke na več različnih področjih.

V nastope vključujem tudi številne imitacije znanih Slovencev iz sveta politike, športa, glasbe, zabave, televizije. Želim dati ljudem kost za glodanje, jih opozorit na stvari, za katere se mogoče sploh ne zavzamejo in jim jih predstavit na zabaven način, tako da se vsak lahko v čem najde.

Za kontakt in povpraševanje prosim izpolnite tale obrazec - BOOKING