(HRV) Ivan Šarić

Ivan Šarič

Ivan je rođeni Zadranin, te pripadnik je novog vala stand up komičara, a poznat je i po svom stilu improvizacije i komunikacijom s publikom. Kako on sam kaže, njegov preobražaj iz ”mladog klinca zaljubljenog u svijet informatike” u isto tako ”mladog čovjeka koji će svojim predstavama zabavljati pučanstvo na ovim prostorima” počinje 2007. godine kad je dobio od prijatelja izgrebani DVD sa stand up nastupom Robina Williamsa. Nakon toga Ivan počinje pisati tekstove za svoje nastupe čija količina danas prelazi zasigurno broju od preko 1000 nastupa. Zemlje koje nisu štedjele svoje dlanove pljeskajući na njegovim predstavama su Hrvatska, Slovenija, Srbija i Engleska.

Publike su kao žene, ni jedna ne želi pristati da je laka i svaka misli – ako nas nasmiješ, uspjet ćeš svugdje – i uvijek moraš naći put do njihova srca. 

Njegov stil mješavina je opservacijskog i apstraktnog humora primjenjiva na širokoj paleti tema, od muško-ženskih odnosa, života na Balkanu, života u Dalmaciji, političkih i regionalnih tema pa sve do sarkastičnog pogleda na samog sebe. Osim u stand-up komediji Ivan se također okušao kao televizijski i radijski voditelj, glumac, a vidjeli smo ga i u ulozi marketinškog stručnjaka Duška u popularnoj seriji ‘Kud puklo da puklo’.

 Za kontakt in povpraševanje prosim izpolnite tale obrazec - BOOKING