(SRB) Raša Nestorović

Raša Nestorović (SRB)

RADOMIR NESTOROVIĆ (Standup.rs)

Kruševljanin u Beogradu,  Beograđanin u Kruševcu, Raša Nestorović je sve samo ne sređena ličnost. Fakultet koji će možda završiti i stand up komedija, deo su njegove svakodnevice. Između šetanja psa i razmišljanja o smislu života jer studira filozofiju, Raša je stigao da redovno nastupa u Ben Akibi u Beogradu, Studiju smijeha u Zagrebu ali i mnogim drugim gradovima u Srbiji i Hrvatskoj. Za sada.

Ok čovek.

Cele noći smišlja životne planove, preko dana ih uspešno ne sprovodi.

Za razliku od njegovih drugara koje su roditelji pravili kad su bili pijani, njemu su roditelji bili pijani samo kad su mu davali ime.

Jednom mu je učiteljica rekla da ponovi lekciju, ali je on umesto toga rešio da ponovio ceo razred. Kasnije je uspešno završio obućarsku školu, smer za papučara. Pere zube dok piša da ne bi gubio vreme,  a onda provede naredna tri sata istražujući seksualne navike pustinjske voluharice.

Kao i Sokrat i Radomir zna da ništa ne zna, ali sa tim odgovorom nije uspeo da položi nijedan ispit.

Zapali cigaru samo posle seksa i ima plan da ispuši prvu paklicu pre nego što ode u penziju.

Noćima ne može da spava jer ga muče velika životna pitanja kao što su:  Kako da baci frizbi kada mu istekne rok trajanja i da li će stavljanjem bibera, supa izgubiti svoju supičnost?

https://www.youtube.com/watch?v=JzNo384yalo&t=26s