(HRV) Marina Orsag

Marina Orsag (CRO)

Marina Orsag (HR) najbolja je komičarka iz Hrvatske. Iza sebe ima najverovatnije najviše nastupa od svih komičara sa ovih prostora. Njena energija je zaslužna za to, pa je onda jedna od omiljenih likova na našoj stand up sceni. Učestvovala je na svim festivalima stand up komedije u region, na srpsko – hrvatskom i engleskom jeziku, osnivačica je hrvatske stand up comedy scene i direktorka Studija smijeha iz Zagreba, gde se odvija redovan program stand up komedije.

U trinajst godina karijere Marina iza sebe ima preko 1800 nastupa, titulu najbolje ženske stand up komičarke Balkana 2013-te, te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015-te na Jokenation natjecanju. Osim toga Marina je veliko dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon Nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku Ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad ne miruje, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza videla puta! Nada se da će tako biti zauvek i da neće izgubiti dete u duši, sazrevajući svakim danom sve više u glavi.

Za kontakt in povpraševanje prosim izpolnite tale obrazec - BOOKING