Projekti

Stand up komedija

Ker postaja vsakodnevni način komuniciranja vedno bolj enosmeren (računalnik, splet, televizija, kino, časopis, radio...), se pri ljudeh pojavlja potreba po živi dvosmerni komunikaciji, v kateri ljudje želijo v živo slišati osebo, ki se predstavlja.

 

Način je zmeraj isti, oseba vstane in izrazi svoje stališče.

Predstavlja svojo osebnost. Kako izvesti, da smo to, kar smo, in da publika sliši tisto, kar govornik želi povedati in da se publika ob tem zabava, no potrebno je poznati vsaj nekaj obrti javnega nastopanja. 

Stand up komedija je komična oblika umetnosti. Komik nastopa v živo pred publiko, govori neposredno z njimi.

Izvajal

Preberi več

Večer črnega humorja

 Stand up komedija brez zavor, ki zagotavlja celovečerni smeh brez cenzure! 

  

Nevsakdanji večer zabave in smeha, ko komiki nehajo skrbeti o primernem in neprimernem ter na odru povedo vse, o čem se ponavadi ne pogovarjamo na glas. 

PRIHAJAJOČI DOGODKI: 

 VSTOPNICE: V predprodaji 15€, redna cena 18 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com - klik na dogodek in naroči karte (plačilna kartica ali bančno nakazilo) ali fizično na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim. Kupljene print@home vstopnice lahko natisnete ali jih ob vstopu v dvorano preprosto pokažete na telefonu. 

 Zasedba: MC Mar

Preberi več

Štajerska naveza

anima, kaj se zgodi, ko daste na oder skupaj dva najbolj zabavna Štajerca?
KOMEDIJA, KOT JE ŠE NISTE VIDELI!

 

"ŠTAJERSKA NAVEZA" je najnovejši hit na domači stand-up sceni, ki je do zdaj razprodala Dvorec Štatenberg, Hotel City v Mariboru ter Festivalno dvorano v Ljubljani. Pričakovano, saj je plod sodelovanja med dvema legendama štajerskega humorja - Matjaža Javšnika in Martino Ipša.  

MARTINA IPŠA Je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izv

Preberi več

NEprilagojeni

Tekst: Martina Ipša, Klemen Bučan, Željkić

Režija: Martina Ipša

Produkcija: Zavod za kulturo Maribor

Dolžina: 90 minut

Slovenka rojena na Hrvaškem, Bosanec, rojen v Sloveniji, ki je moral postati Srb, ter čistokrven Slovenec, ki je odraščal v Kranju, vstopijo v bar…

To ni začetek vica, ampak začetek plodnega sodelovanja treh ustvarjalcev na področju humorja. Kako so jih okoliščine zaznamovale, kako so odraščali, kakšni so postali, kaj jih inspirira in kaj nasmeji… vse to bo nasmejalo vas. So drzni, sproščeni, nadarjeni in predvsem zelo zelo smešni. Skupaj imajo ve

Preberi več

ŠOVBIZNIS - Martina Ipša

Martina Ipša ima več kot 12 let izkušenj in več kot 1000 nastopov tako v Sloveniji, kot v tujini. Piše za gledališče, televizijo in radio. Zdaj je zbrala svoje izkušnje v novi predstavi ŠOVBIZNIS.

Šov je kombinacija njenih najbolj priljubljenih šal in novih, še nikoli izvedenih. V novem šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo. Martina je za ta šov zbrala razmišljanja, ki so nasmejala desetine tisoče ljudi v več desetih državah.

Govori tudi o vsem, kar je spoznala v zaoderju, in o tem kaj so ji vse ljudje rekli, da bi morala biti.

Če dodamo k temu še dejstvo, da je avto

Preberi več

Abonma stand up komedije 2019/2020

Tudi v letu 2019/2020 smo za vas pripravili Abonma stand up komedije v Ljubljani in Mariboru. Pester program bo vseboval 7 izjemnih stand up večerov, 25+ skrbno izbranih komikov in več kot 10 ur smeha do solz. Cena posamezne vstopnice za predstavo v predprodaji je 15 €, na dan dogodka 18 €. Redna cena abonmaja za vseh 7 predstav je 90 €. Za nakup vstopnic nam pošljite mail na vstopnice@standupsi.com ter nam zaupajte:

  1. Kateri abonma bi imeli: LJ ali MB?
  2. Število abonmajev, ki bi jih imeli in podatke za vsakega posameznega nositelja abonmaja (ime, priimek, naslov). Abonmajsk
Preberi več

Stand Up in English

>

You know what everybody says: when you try a Slovenian you never go back. Never heard of that saying?

Then we invite you to join us, where you will be entertained by the best of Slovenian stand up comedians.

The comedians will be performing in English. It is a unique opportunity to learn about Slovenia from the people who know it best - Slovenians. Growing up in Slovenia, Slovenian culture, dating in Slovenia and much more. Fun disguised as education, what more could you wish for?

 Performing:
 
Preberi več

Dobrodelni koledar komikov 2019

Dobrodelni koledar karikatur najboljših slovenskih stand up komikov. Naroči koledar

Tukaj je koledar, ki vam bo prinesel vsak dan nasmeh na obraz, saj so ga komiki opremili s komentarji, ki vas bodo nasmejali, hkrati pa z nakupom pomagate, da lahko Telefon otrok in mladostnikov TOM nemoteno deluje in da se lahko mladi v stiski na koga obrnejo.

Komiki po mesecih: Denis Avdić, Brade (Boštjan Gorenc Pižama, Gašper Bergant, Perica Jerković), Klemen Bučan, Boris Kobal, Lucija Ćirović, Vid Valič, Željko Čakarević - Željkić, Tadej Toš, Tin Vodopivec, Janez Usenik, Matjaž Javšnik, Martina Ipša

Velikost koledarja: pokončen A3 (29,7cm x 42,0cm), zgora

Preberi več

HIT stand up

>

Hit stand up je prvič bil organiziran leta 2010 v Križankah v Ljubljani za 1200 ljudi, naslednje leto smo ga izpeljali na tržnici v Mariboru, kamor je prišlo skoraj 1000 obiskovalcev. Leta 2014 je festival v Mariboru prerasel v tridnevnega in na njem so nastopili nekateri najboljši komiki iz Slovenije, Srbije in Hrvaške. Aprila 2015 se je tridnevni festival HIT STAND UP selil tudi v BIH, v Kulturni center Gradiška, kjer tudi postaja tradicija. Oktobra 2016 je HIT STAND UP ponovno obiskal Maribor, leta 2017 pa se je festival prvič odvijal na Obali, na odru hotela Slovenija v Portorožu.

Več info najdete TUKAJ.

Preberi več

Stand up Maribor - Hotel City

7 vrhunskih stand up večerov v veliki dvorani Hotela City, Ul.Kneza Koclja 22, 2000 Maribor.

V dvorani je narejena postavitev z mizicami in stoli, organizirano pa je tudi osebje, ki bo poskrbelo, da vaša grla ne bodo suha od smeha.

Za vas smo pripravili program s komiki, ki vedno poskrbijo za salve smeha. Večere smo tematsko obarvali, tako da je program zasnovan zelo raznoliko, na nekatere večere pa smo povabili tudi najboljše komike z Balkana.

Vstopnice: predprodajna cena 12€, na dan dogodka 15€. Prodajna mesta: Eventim.si in vsa njihova

Preberi več