Program delavnic

Program delavnic

DELAVNICE BODO OSREDOTOČENE NA NASLEDNJE STVARI

Martina vas bo vodila skozi proces pisanja materiala za stand up nastop in skupaj boste predelovali metode pisanja.

perspektiva

Cilj delavnic je najti vaš komični glas in ohraniti vaš individualni pogled na svet, ne pa ustvariti male kopije Martine Ipša. 

 Javni nastop

Da boste na javno nastopanje kar najbolje pripravljeni, bo poskrbela diplomirana igralka Dunja Zupanec, ki bo kot gostujoča predavateljica sodelovala pri delavnicah in pripomogla k temu, da bo vaš zaključni nastop čim boljši. Prav tako bo Martina po zaključku delavnic na voljo preko spleta za svetovanje pri pripravi nastopa. Seveda pa končni nastop ni obvezen, ampak si boste po zaključku delavnic zagotovo želeli nastopiti. Za vaš nastop bomo dvema vašima najbližjima tudi podarili vstopnici.   

stati na odru

Z vami bo individualno delala, da vas pripravi na nastop, ki bo izpeljan ko bodo razmere dopuščale

Na delavnicah boste imeli tudi sestanek s producentko Janjo Zdolšek, ki vam bo predstavila poslovni del nastopanja. Dobili boste vpogled v »biznis« del »šovbiznisa« in imeli možnost pogovora o tem s producentko, ki letno organizira preko 100 nastopov po vsej Sloveniji in tujini. Tako boste izvedeli, kaj je potencialnim naročnikom pomembno in kaj je potrebno za to, da si uspešen. Kdo ve, morda pa tudi vas izbere in podpišete pogodbo za nastopanje.  

Prijave in povpraševanja glede delavnic pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. v Zadevo napišite: DELAVNICE STAND UP KOMEDIJE. Napišite svoje podatke: starost. izobrazbo/poklic, svoje izkušnje z nastopanjem, zakaj želite priti na delavnico, skratka svoj CV in motivacijsko pismo.

VEDNO SPREJEMAMO PRIJAVE ZA DELAVNICE, ko se prijavi dovolj interesentov se urnik prilagodi udeležencem.