E-poštaNatisniExport ICS

Stand up za dan žena (online) - Ćirović, Ipša, Grozina, Orsag, Mifka, Dragitza, Zlatanović

Dogodek

Naslov:
Stand up za dan žena (online) - Ćirović, Ipša, Grozina, Orsag, Mifka, Dragitza, Zlatanović
Kdaj:
pon, 8. marec 2021, 20:00 h - 22:00 h
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

 
To je že tradicionalni stand up dogodek, ki bo letos zaradi korone potekal v virtualni obliki. Darilo, ki bo vam in vaši družini zagotovo polepšal prihajajoči praznik. Zakaj omenjamo družine? Zato ker ena vstopnica velja za eno gospodinjstvo, ne za eno osebo. 

O prazniku …
Dan žena (originalno "Dan delovnih žena"), je mednarodni praznik žensk. To je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov nežnejšega spola, zato bo na ta dan govora predvsem o ženskah, o mamah, o puncah, o stereotipih... Ne zamudite!

O dogodku …
Ženske so nežne in hkrati samozavestne, mehke in hkrati odločne, krhke in hkrati močne ... One so ljubeče, sočutne in skrbeče ... Skratka, ženske so steber naše družbe. In si zaslužijo pozornost in ljubezen vsak dan, še posebej pa 8. marca. Zato svoji sodelavki za 8. marec podarite pozornost in doživetje. Podarite ji večer smeha z najboljšimi komiki! Večer, ki si ga bo zapomnila za vedno.
V smeh vas bodo spravljale najboljše komičarke z balkana.

Nastopajo: Lucija Ćirović (SLO), Martina Ipša (SLO), Kaja Grozina (SLO), Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO), Dragitza (CRO), Ana Zlatanović (SRB)
Trajanje: 2 uri

Cena vstopnice: 15€ (za 1 gospodinjstvo, ne za 1 osebo)
VSTOPNICE PRIDEJO V PRODAJO KMALU IN BODO NA VOLJO PREKO SISTEMA EVENTIM.