E-poštaNatisniExport ICS

Stand up za dan žena (LJ) - Ćirović, Ipša, Grozina, Orsag, Mifka, Dragitza, Zlatanović

Dogodek

Naslov:
Stand up za dan žena (LJ) - Ćirović, Ipša, Grozina, Orsag, Mifka, Dragitza, Zlatanović
Kdaj:
pon, 23. november 2020, 20:00 h - 22:00 h
Kje:
Festivalna dvorana Ljubljana - Ljubljana, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

 

Spoštovani kupci,

obveščamo vas, da smo zaradi splošne prepovedi prirejanja javnih dogodkov za vso Slovenijo, ki je stopila v veljavo 20. 10. 2020, morali ponovno prestaviti tudi vse dogodke, ki smo jih načrtovali v novembru:
 
- Martina Ipša (Zg. Kungota) - Šovbiznis
- Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag
- Stand up za dan žena (MB) 
- Stand up za dan žena (LJ) 
- Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis
 
Predstave bodo prestavljene na kasnejši termin, ki bo znan takoj, ko se bodo ukrepi sprostili (zaradi zaprtja kulturnih institucij, ne moremo objaviti nadomestnih terminov).
 
Zahteve za vračilo kupnin za vse prestavljene predstave bomo obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oz. takrat, ko se bodo kulturni domovi in gledališča ponovno odprli.
 
Vse aktualne informacije bomo objavljali na naši spletni strani – standupsi.com. Lepo vas prosimo, da jih redno spremljate in upoštevate.
 
Kupce in imetnike abonmajskih vstopnic, pa še enkrat pozivamo, da zadržite svoje vstopnice in počakate na nadomestni termin.
 
Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi.
 
S spoštovanjem,
Zavod za kulturo Maribor – Standupsi.com
 
______________________________________________________________
 
VSTOPNICE: V predprodaji 15€, redna cena 18 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com ali fizično na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim. Kupljene print@home vstopnice lahko sprintate ali jih ob vstopu v dvorano preprosto pokažete na telefonu.  

Ženske so nežne in hkrati samozavestne, mehke in hkrati odločne, krhke in hkrati močne ... One so ljubeče, sočutne in skrbeče ... Skratka, ženske so steber naše družbe. In si zaslužijo pozornost in ljubezen vsak dan, še posebej pa 8. marca. Zato svoji mamici, soprogi, punci, prijateljici, sodelavki za 8. marec podarite pozornost in doživetje. Podarite ji večer smeha z najboljšimi komiki! Večer, ki si ga bo zapomnila za vedno. 

Dan žena (originalno "Dan delovnih žena"), je mednarodni praznik žensk. To je dan praznovanja ekonomske, politične in socialne enakopravnosti in dosežkov nežnejšega spola, zato bo na ta dan govora predvsem o ženskah, o mamah, o puncah, o stereotipih... Ne zamudite! 

Nastopajo: Lucija Ćirović, Martina Ipša, Kaja Grozina, Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO), Dragitza (CRO), Ana Zlatanović (SRB).

 


Prizorišče

Lokacija:
Festivalna dvorana Ljubljana - Website
Naslov:
Vilharjeva cesta 11
ZIP:
1000
Kraj:
Ljubljana
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis