E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (Marija Reka) - Željkić & Željudin

Dogodek

Naslov:
Stand up (Marija Reka) - Željkić & Željudin
Kdaj:
sob, 15. junij 2019, 19:00 h - 20:00 h
Kje:
Planinski dom pod Reško planino - Prebold ,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Željko Čakarević - Željkić & Željudin zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva.

V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Na zadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 10-tisoče ljudi. Najbolj popularen klic, ko je Željudin po pošti pošiljal hrčka v Bosno, pa se približuje številki 200.000 ogledov.

Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. 


Prizorišče

Lokacija:
Planinski dom pod Reško planino - Website
Naslov:
Marija Reka 35
ZIP:
3312
Kraj:
Prebold
Država:
Slovenia