E-poštaNatisniExport ICS

Ladies night (Rijeka) - Martina Ipša, Marina Orsag, Vlatka Mifka

Dogodek

Naslov:
Ladies night (Rijeka) - Martina Ipša, Marina Orsag, Vlatka Mifka
Kdaj:
tor, 29. oktober 2019, 20:00 h
Kje:
Kostrena, Hrvaška
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Nastupaju: Marina Orsag i Vlatka Mifka iz Hrvatske, Martina Ipša iz Slovenije i Miranda Lončar iz Bosne i Hercegovine.

Prvi put u Kostrenu zajedno stižu četiri dame stand up komedije sa svojim pronicljivim i britkim humorom koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.

Trajanje: 90 minuta

ULAZNICE: 

online: https://www.mojekarte.hr/hr/ladies-night/tickets-584403.html

MOJEKARTE.HR

i

Narodna čitaonica Kostrena
Sv. Lucija 14
51221 Kostrena
HRVATSKA


Marina Orsag (Hr)

Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. 
U trinanaest godina karijere iza sebe ima preko 2500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. 
Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.
Više: http://studiosmijeha.hr/komicar/marina-orsag/

Martina Ipša (Slo)

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 11 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. Ove godine proglašena je za Europskog heroja humora.

Vlatka Mifka (Hr)

Snašica iz Našica kako sama kaže za sebe. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime. Veličina obuće joj je 41, na što se zgražava njezina baka “jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliku nogu“. Ipak, još uvijek nije pokleknula pred bakinim standardima ljepote i odrezala vlastitu petu, što smatra odrazom unutarnje snage i karaktera. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.

 


Prizorišče

Lokacija:
Narodna čitaonica Kostrena
Naslov:
Sv. Lucija 14
ZIP:
51221
Kraj:
Kostrena
State:
Hrvaška
Država:
Croatia

Opis

Narodna čitaonica Kostrena
Sv. Lucija 14
51221 Kostrena
HRVATSKA