Stand up (LJ) - Vid Valič
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (LJ) - Vid Valič

Dogodek

Naslov:
Stand up (LJ) - Vid Valič
Kdaj:
sob, 8. februar 2020, 11:00 h - 14:00 h
Kategorija:
RAZPRODANO

Opis

Mešanica humorja, šarma ter poguma do premikanja meja, ko pride do kočljivih tem je tisto kar zagotovo opiše Vida Valiča.

Stand up komik, ki ga lahko ujamete tako na televiziji kot tudi na odru je svoje znanje na področju humorja nadgrajeval v Združenih državah Amerike.

Slačil se je v glasbeni komediji Do nazga, svojo moškost dokazoval skupaj z Denisem Avdićem v predstavi Udar po moško, prijateljsko romanco s Petrom Polesom pa na POP TV v VIP showu. Celih pet sezon je zabaval gledalce kot voditelj oddaje Slovenija ima talent, televizijski eter je obogatil tudi s številnimi projekti tipa Stand-up comedy roast Vida Valiča in produkcija oddaje StendAp predstavlja, v kateri je poleg njega nastopilo še 15 komikov in komičark.

Na odru je neposreden, odziven, nagajiv ter izredno karizmatičen. S svojim načinom nastopanja je tako (kodrasti bog humorja oz.Vid :))  Vid  postal nezamenljiv del slovenske stand up scene, saj osvaja in tudi osvoji še najbolj zahtevno občinstvo. 

Potem ko je navdušil Slovenijo z mega avtorsko uspešnico "Tvoj bodoči bivši mož" je trenutno aktualen s svojo novo avtorsko komedijo "Seks po slovensko".