Stand up (Brežice) - Martina Ipša z gosti
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (Brežice) - Martina Ipša z gosti

Dogodek

Naslov:
Stand up (Brežice) - Martina Ipša z gosti
Kdaj:
pet, 27. marec 2020, 20:00 h
Kje:
Brežice ,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Brežice, ali ste pripravljeni za smeh? Martina Ipša je za vas pripravila prav posebno kombinacijo njenih najbolj priljubljenih šal in novih, še nikoli izvedenih. Kaj pa ekskluziva?! Preživite večer v odlični družbi! Martina pripelje s seboj še dva odlična komika: Kajo Grozina in Željka Čakarevića.
 
- Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini. Več o njej si lahko preberete TUKAJ.  
 
Kaja Grozina - Kaja prihaja iz Krškega in kljub sevanju ima vse prste. Njena želja je doživeti vsaj eno sceno iz filma Fifty shades of Grey. Pravi, da tisto, ko ona diplomira. Več o njej si lahko preberete TUKAJ
 
Željko Čakarević - Novopečeni očka in stari znanec slovenske radijske publike. Zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer je na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva. V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Nazadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Več o njem si lahko preberete TUKAJ.
 


Prizorišče

Lokacija:
Mladinski center Brežice
Naslov:
Gubčeva 10a
ZIP:
8250
Kraj:
Brežice
Država:
Slovenia

Opis

Večnamenska dvorana

Informacije: + 386 (0) 590 83 790