E-poštaNatisniExport ICS

Martina Ipša (Spuhlja) - Šovbiznis

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša (Spuhlja) - Šovbiznis
Kdaj:
sob, 10. oktober 2020, 19:00 h
Kje:
Ptuj,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

!! DOGODEK JE PRESTAVLJEN NA JESEN !!

Spoštovani kupci, glede na trenutno situacijo, ko sproščanje ukrepov v času epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19) poteka postopno in zelo previdno, se ne zdi realno, da bomo lahko maja organizirali dogodek. Sprostitev v smeri večjih javnih prireditev ter množičnih druženj zaenkrat ni pričakovati, zato smo primorani, da dogodek Martina Ipša (Spuhlja) - Šovbiznis ponovno prestavimo. Tokrat iz 7. maja na 10. oktober 2020. 

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice, ko bo izrednih razmer konec, vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Več o tem na: https://www.eventim.si/si/vstopnice/corona-information--566/promo.html

Hvala za razumevanje.

____________________________________________________________________________________________________

‼️NOV DATUM ‼️

Spoštovani kupci, zaradi poostrenih preventivnih ukrepov za zaščito pred okužbo in širjenjem koronavirusa, ki jih je včeraj (9. 3. 2020) sprejel svet za nacionalno varnost, smo žal primorani prestaviti dogodek Martina Ipša (Spuhlja) - Šovbiznis iz 24. marca na 7. maj 2020.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od jutri, 11. 3. do 23. 3. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

______________________________________________________________________________________

VSTOPNICE PO PRAZNIČNI, EXTRA NIZKI CENI (KER SI ŽENSKE TO ZASLUŽITE): V predprodaji 9 €, redna cena 12 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com TUKAJ, na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim TUKAJ

Drage dame, ženske, mame ... Res je, da niste njene mame, ampak vas bo razvajala, kot da ste. Najboljša slovenska stand up komičarka, Martina Ipša, verjame, da je treba ženskost proslaviti, zato vam bo ob materinskem dnevu namesto šopka, podarila večer smeha. In kot se ob takšnem prazniku spodobi, vas bo tudi počastila z vstopnicami po extra nizki, praznični ceni. Prisrčno vabljene! 

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini. Več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Zdaj je zbrala svoje izkušnje v predstavi ŠOVBIZNIS.
V šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo.

ŠOVBIZNIS - VEČ KOT SAMO BIZNIS, VEČ KOT SAMO KOMEDIJA

Utrinki s premiere: 

POP TV - 24 UR POP IN:

http://www.24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/premiera-sovbiznisa-vec-kot-biznis-in-komedija.html?bl=1

Svet24.si:

http://novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/59ef2c6744fb3/komicarka-spregovorila-o-dogajanju-v-zakulisju

Ženski svet:

http://www.zenskisvet.si/zivljenjski-slog/odprto-in-osebno-z-martino-ipsa.html

Album s slikami s preimiere:

https://www.facebook.com/pg/standupsicom/photos/?tab=album&album_id=10155559572564845


Prizorišče

Lokacija:
Večnamenska dvorana Spuhlja
Naslov:
Spuhlja 12/a
ZIP:
2250
Kraj:
Ptuj
Država:
Slovenia