E-poštaNatisniExport ICS

Martina Ipša (MB) - Glasbena pravljica "Se odločimo!"

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša (MB) - Glasbena pravljica "Se odločimo!"
Kdaj:
ned, 22. marec 2020, 18:00 h
Kje:
Maribor,
Kategorija:
Prireditev

Opis


22. 3. 2020 ob 18:00 vabljeni v Festivalni dvorani Lent Maribor na vseslovensko Glasbeno pravljico z naslovom "se odločimo"! Gre za vseslovenski Glasbeni spektakelj ob svetovnem dnevu downovega sindroma. Nastopajo: Domen Kumar, Nina Donelli, Ines Erbus, Isaac Palma, Nika Zorjan, BQL, Polkaholiki, Ansambel Stil, Skupina Tequila, Uroš in Tjaša, Ula Ložar in Popsing. Voditeljica dogodka bo Martina Ipša.

Vstopnice: v prodaji kmalu. 

Martina Ipša - Stand up komičarka, ki je več kot le to. Gledališka stand up komedija Muca Maca 2, komedija XXL Bejbe, stand up oddaja Brez dlake na jeziku, satirična TV oddaja Bizarno aktualno, muzikal ekipe Pop TV-jevcev Mož iz Manče, muzikal Prava dekleta; in še bi lahko naštevali. V polju humorja in odrskega ustvarjanja se uspešno predstavlja kot avtorica, scenaristka in igralka.

Je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost in zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. S stand upom se ukvarja od l.2005, ko se je udeležila delavnic za stand up komedijo z Željkom Vukmirico. S svojimi nastopi vedno znova preseneča in navdušuje, saj je ni teme, ki se je ne bi lotila spretno in silno smešno.

Več o Martini


Prizorišče

Lokacija:
Festivalna dvorana Lent
Naslov:
Loška ulica 13
Kraj:
Maribor
Država:
Slovenia

Opis