E-poštaNatisniExport ICS

Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis
Kdaj:
sob, 28. november 2020, 19:00 h
Kje:
2319 Poljčane,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

!! DOGODEK JE PRESTAVLJEN NA JESEN !!

Spoštovani kupci, glede na trenutno situacijo, ko sproščanje ukrepov v času epidemije virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19) poteka postopno in zelo previdno, se ne zdi realno, da bomo lahko maja organizirali dogodek. Sprostitev v smeri večjih javnih prireditev ter množičnih druženj zaenkrat ni pričakovati, zato smo primorani, da dogodek Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis ponovno prestavimo. Tokrat iz 16. maja na 28. november 2020. 

Standupsi.com in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost kulturnega dogajanja v Sloveniji! ?

? Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

❗️V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, pošljite zahtevek za vračilo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  S postopki za vračila pričnemo 8.6.2020 do 15.6.2020.

➡️ SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

➡️ PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Hvala za razumevanje.

_____________________________________________________________________________

 

Vstopnice: 10€ v predprodaji, 15€ na dan dogodka. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com TUKAJ, na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim TUKAJ

Drage dame, ženske, mame ... Res je, da niste njene mame, ampak vas bo razvajala, kot da ste. Najboljša slovenska stand up komičarka, Martina Ipša, verjame, da je treba ženskost proslaviti, zato vam bo ob materinskem dnevu namesto šopka, podarila večer smeha. In kot se ob takšnem prazniku spodobi, vas bo tudi počastila z vstopnicami po extra nizki, praznični ceni. Prisrčno vabljene!

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini. Več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Zdaj je zbrala svoje izkušnje v predstavi ŠOVBIZNIS.
V šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo.

ŠOVBIZNIS - VEČ KOT SAMO BIZNIS, VEČ KOT SAMO KOMEDIJA

Utrinki s premiere: 

POP TV - 24 UR POP IN:

http://www.24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/premiera-sovbiznisa-vec-kot-biznis-in-komedija.html?bl=1

Svet24.si:

http://novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/59ef2c6744fb3/komicarka-spregovorila-o-dogajanju-v-zakulisju

Ženski svet:

http://www.zenskisvet.si/zivljenjski-slog/odprto-in-osebno-z-martino-ipsa.html

Album s slikami s preimiere:

https://www.facebook.com/pg/standupsicom/photos/?tab=album&album_id=10155559572564845


Prizorišče

Lokacija:
Dom športa in kulture
Naslov:
Bistriška c.
Kraj:
2319 Poljčane

Opis

VSTOPNICE:

POLJČANE: Optika Pelikan, Veronika Jančič s.p., tel: 031 588 680

Karte BO možno kupiti tudi eno uro pred pričetkom.