E-poštaNatisniExport ICS

Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis
Kdaj:
sob, 28. november 2020, 19:00 h
Kje:
2319 Poljčane,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Spoštovani kupci,

obveščamo vas, da smo zaradi splošne prepovedi prirejanja javnih dogodkov za vso Slovenijo, ki je stopila v veljavo 20. 10. 2020, morali ponovno prestaviti tudi vse dogodke, ki smo jih načrtovali v novembru:
 
- Martina Ipša (Zg. Kungota) - Šovbiznis
- Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag
- Stand up za dan žena (MB) 
- Stand up za dan žena (LJ) 
- Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis
 
Predstave bodo prestavljene na kasnejši termin, ki bo znan takoj, ko se bodo ukrepi sprostili (zaradi zaprtja kulturnih institucij, ne moremo objaviti nadomestnih terminov).
 
Zahteve za vračilo kupnin za vse prestavljene predstave bomo obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oz. takrat, ko se bodo kulturni domovi in gledališča ponovno odprli.
 
Vse aktualne informacije bomo objavljali na naši spletni strani – standupsi.com. Lepo vas prosimo, da jih redno spremljate in upoštevate.
 
Kupce in imetnike abonmajskih vstopnic, pa še enkrat pozivamo, da zadržite svoje vstopnice in počakate na nadomestni termin.
 
Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi.
 
S spoštovanjem,
Zavod za kulturo Maribor – Standupsi.com

_____________________________________________________________________________

 

Vstopnice: 10€ v predprodaji, 15€ na dan dogodka. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com TUKAJ, na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim TUKAJ

Drage dame, ženske, mame ... Res je, da niste njene mame, ampak vas bo razvajala, kot da ste. Najboljša slovenska stand up komičarka, Martina Ipša, verjame, da je treba ženskost proslaviti, zato vam bo ob materinskem dnevu namesto šopka, podarila večer smeha. In kot se ob takšnem prazniku spodobi, vas bo tudi počastila z vstopnicami po extra nizki, praznični ceni. Prisrčno vabljene!

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini. Več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Zdaj je zbrala svoje izkušnje v predstavi ŠOVBIZNIS.
V šovu govori o vsem, kar se zgodi na odru in o tem, kaj se dogaja, ko se zavesa zapre in reflektorji ugasnejo.

ŠOVBIZNIS - VEČ KOT SAMO BIZNIS, VEČ KOT SAMO KOMEDIJA

Utrinki s premiere: 

POP TV - 24 UR POP IN:

http://www.24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/premiera-sovbiznisa-vec-kot-biznis-in-komedija.html?bl=1

Svet24.si:

http://novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/59ef2c6744fb3/komicarka-spregovorila-o-dogajanju-v-zakulisju

Ženski svet:

http://www.zenskisvet.si/zivljenjski-slog/odprto-in-osebno-z-martino-ipsa.html

Album s slikami s preimiere:

https://www.facebook.com/pg/standupsicom/photos/?tab=album&album_id=10155559572564845


Prizorišče

Lokacija:
Dom športa in kulture
Naslov:
Bistriška c.
Kraj:
2319 Poljčane

Opis

VSTOPNICE:

POLJČANE: Optika Pelikan, Veronika Jančič s.p., tel: 031 588 680

Karte BO možno kupiti tudi eno uro pred pričetkom.