Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag
E-poštaNatisniExport ICS

Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag

Dogodek

Naslov:
Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag
Kdaj:
sob, 14. november 2020, 19:00 h
Kje:
Kobilje,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis


 

Spoštovani kupci,
 
obveščamo vas, da smo zaradi splošne prepovedi prirejanja javnih dogodkov za vso Slovenijo, ki je stopila v veljavo 20. 10. 2020, morali ponovno prestaviti tudi vse dogodke, ki smo jih načrtovali v novembru:
 
- Martina Ipša (Zg. Kungota) - Šovbiznis
- Ladies night stand up (Kobilje) - Ipša in Orsag
- Stand up za dan žena (MB) 
- Stand up za dan žena (LJ) 
- Martina Ipša (Poljčane) - Šovbiznis
 
Predstave bodo prestavljene na kasnejši termin, ki bo znan takoj, ko se bodo ukrepi sprostili (zaradi zaprtja kulturnih institucij, ne moremo objaviti nadomestnih terminov).
 
Zahteve za vračilo kupnin za vse prestavljene predstave bomo obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oz. takrat, ko se bodo kulturni domovi in gledališča ponovno odprli.
 
Vse aktualne informacije bomo objavljali na naši spletni strani – standupsi.com. Lepo vas prosimo, da jih redno spremljate in upoštevate.
 
Kupce in imetnike abonmajskih vstopnic, pa še enkrat pozivamo, da zadržite svoje vstopnice in počakate na nadomestni termin.
 
Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi.
 
S spoštovanjem,
Zavod za kulturo Maribor – Standupsi.com

_________________________________________________________ 

Vstopnice: V predprodaji 9€, redna cena 12€. Na voljo na spletni strani standupsi.com TUKAJ in v piceriji Kobula v Kobilju.  

Ko se sprašuje po mnenju, imajo ženske vedno prav. One so izjema, ki potrjuje pravilo, tudi ko le-to ne velja. Ženske ne morejo zgrešiti in vedo prav vse. V skrajnjem primeru jih ravno zato imajo moški radi. Vsakič, ko moška glava razmišlja, so ženski možgani že zdavnaj prišli do ugotovitve.

Punci vam bosta razkrili ženski način razmišljanja in pokazali, da ženske vsekakor imajo smisel za humor ter razbili predsodke, da je stand up izključno "moški" posel. Pred vami bosta stopili Marina Orsag (CRO) in Martina Ipša (SLO). Martina bo nastopila v slovenskem jeziku, Marina pa v hrvaškem jeziku.


Prizorišče

Lokacija:
Center za izvajanje kulturnih dejavnosti Kobilje
Naslov:
Kobilje 56
ZIP:
9227
Kraj:
Kobilje
Država:
Slovenia