E-poštaNatisniExport ICS

Martina Ipša (Begunje na Gorenjskem) - Šovbiznis

Dogodek

Naslov:
Martina Ipša (Begunje na Gorenjskem) - Šovbiznis
Kdaj:
ned, 5. julij 2020, 19:00 h - 20:00 h
Kategorija:
Stand up komedija

Opis


LETNO GLEDALIŠČE V JURČEK PUB BEGUNJE
 
? CENEJŠE VSTOPNICE 6,00€ SO V PREDPRODAJI DO SOBOTE 4.7.2020 DO 20.00 V PUBU JURČEK V BEGUNJAH, ŠMEKS BAR V RADOVLJICI IN OKREPČEVALNICI JUR V LESCAH
? (NA DAN PRIREDITVE, V NEDELJO, BO CENA 10,00€)
? V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO PRIREDITEV V
GASILSKEM DOMU V BEGUNJAH
? INFO: Franjo - 041 715 063

___________________________________________________________________________________________________

Martina Ipša, stand up komičarka

Stand up komičarka, ki je več kot le to. Gledališka stand up komedija Muca Maca 2, komedija XXL Bejbe, stand up oddaja Brez dlake na jeziku, satirična TV oddaja Bizarno aktualno, muzikal ekipe Pop TV-jevcev Mož iz Manče, muzikal Prava dekleta; in še bi lahko naštevali. V polju humorja in odrskega ustvarjanja se uspešno predstavlja kot avtorica, scenaristka in igralka.

Je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost in zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. S stand upom se ukvarja od l.2005, ko se je udeležila delavnic za stand up komedijo z Željkom Vukmirico. S svojimi nastopi vedno znova preseneča in navdušuje, saj je ni teme, ki se je ne bi lotila spretno in silno smešno.

Več o Martini