Stand up (MB) - Martina Ipša in Željko Čakarević - Željkić
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (MB) - Martina Ipša in Željko Čakarević - Željkić

Dogodek

Naslov:
Stand up (MB) - Martina Ipša in Željko Čakarević - Željkić
Kdaj:
pet, 23. oktober 2020, 20:00 h
Kje:
Narodni dom Maribor - Maribor, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Spoštovani kupci, 
 
zaradi ponovne razglasitve epidemije in uvrščanja Podravske na seznamu rdečih regij, je dogodek Stand up komedija Martina Ipša in Željko Čakarević - Željkić, žal, prestavljen na kasnejši termin, ki bo znan takoj, ko se bodo ukrepi sprostili (zaradi zaprtja kulturnih institucij in neznanega roka odprtja v tem trenutku ne moremo objaviti nadomestnega termina).
 
Obveščamo kupce, da bomo vse morebitne pisne prošnje za menjavo vstopnic ali vračilo kupnin za prestavljene predstave obravnavali takrat, ko bomo imeli nadomestne termine, to je, ko se bo stanje v državi in na področju javnih prireditev umirilo oziroma ko se bodo kulturni domovi in gledališča zopet odprli. Zahtevkov, ki bodo poslani pred tem, ne bomo upoštevali. Vse aktualne informacije in dogodke bomo objavljali na naši spletni strani - standupsi.com. Prosimo vas, da jih spremljate in upoštevate.
 
Hvala za razumevanje.
Ostanite zdravi in nasmejani. 
 
Vaš Zavod za kulturo Maribor - Standupsi.com.
____________________________________________________________________________________________
 
Vstopnice: 15 EUR v predprodaji, 18 EUR na dan dogodka. Na voljo preko Eventim-a, na Petrolu in Pošti. Za nakup klikni TUKAJ.
 
Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini.
Opremljena s pozitivno energijo in novim, ultra zabavnim ter aktualnim materialom s katerim je navdušila tudi na letošnjem Panču, bo tokrat poskrbela za nepozaben večer poln smeha v štajerski prestolnici. Na njenem repertoarju bo tako koronavirus kot telovadba med karanteno, ne bo manjkalo smeha niti na račun čipiranja. 
 
Specialni gost: Željko Čakarević - Željkić - Primorc, ki je 15 let živel v LJ in se potem preselil v MB ... Zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer je na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva. V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Nazadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji.  


Prizorišče

Lokacija:
Narodni dom Maribor  - Website
Naslov:
Ulica kneza Koclja 9
ZIP:
2000
Kraj:
Maribor
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis

Informacijska pisarna Narodnega doma Maribor

Narodni dom Maribor
Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor
Vhod z Ulice slovenske osamosvojitve

e-naslov: vstopnice@nd-mb.si
telefon: 02 2294050, 02 2294011 in 031 479 000


Delovni čas

Od ponedeljka do petka med 10. in 13. uro in eno uro pred prireditvijo na lokaciji prireditve.