Ladies Night Stand up (Izola) - Ipša, Orsag, MIfka, Lončar, MIfka
E-poštaNatisniExport ICS

Ladies Night Stand up (Izola) - Ipša, Orsag, MIfka, Lončar, MIfka

Dogodek

Naslov:
Ladies Night Stand up (Izola) - Ipša, Orsag, MIfka, Lončar, MIfka
Kdaj:
pon, 8. avgust 2022, 20:00 h
Kje:
Izola, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

 

Nastopajoči:  Martina Ipša (SLO), Marina Orsag (CRO, Vlatka Mifka (CRO) in  Miranda Lončar (BIH).

Najboljše komičarke balkana prihajajo v Izolo!

Ko se sprašuje po mnenju, imajo ženske vedno prav. One so izjema, ki potrjuje pravilo, tudi ko le-to ne velja. Ženske ne morejo zgrešiti in vedo prav vse. V skrajnjem primeru jih ravno zato imajo moški radi. Vsakič, ko moška glava razmišlja, so ženski možgani že zdavnaj prišli do ugotovitve. Punce vam bodo razkrile ženski način razmišljanja in pokazali, da ženske vsekakor imajo smisel za humor ter razbili predsodke, da je stand up izključno “moški” posel.

Nastopajo Martina Ipša (SLO), Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO) in Miranda Lončar (BIH. Martina bo nastopila v slovenskem jeziku, Marina, Vlatka in Miranda v hrvaškem.

Naše stand up komičarke bodo nastopile s svojim najboljšim materialom, ki je nasmejal obiskovalce po vsem balkanu.

Kakorkoli že, čaka vas ura in pol smeha, da vas bodo bolele vse trebušne mišice.

 

Daljši opis nastopajočih:

Martina Ipša (Slo)
Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji in 15 let pozneje je še vedno prisotna na sceni in boljša kot kadarkoli. Po več kot 1500 nastopih v treh jezikih, je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji in ena najboljših v regiji. Bila je kreatorica dveh TV oddaj, napisala je scenarije za tri gledališke predstave, bila soavtorica na dveh celovečernih scenarijih, napisala tri celovečerne stand up showe in je nekaj ustvarjala vsebino za radio, kratek čas tudi kot voditeljica jutranjega programa. Je ena od komikov, ki so nastopili v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaje se predvaja še danes. Njen 20 minutn dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, pa je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša.  2018 je v Amsterdamu proglašena za Europskega heroja humora.

Marina Orsag (Hr)
Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj.
U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. 2018. proglašena je za Europskog heroja humora u Amsterdamu.

Miranda Lončar (BiH)
Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.

Vlatka Mifka (Hr)
Jedna beskrajno simpatična i blesava osoba. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime. Veličina obuće joj je 41, na što se zgražava njezina baka “jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliku nogu“. Ipak, još uvijek nije pokleknula pred bakinim standardima ljepote i odrezala vlastitu petu, što smatra odrazom unutarnje snage i karaktera. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.


Prizorišče

Lokacija:
Hangar Bar
Naslov:
Tomažičeva 10a
ZIP:
6310
Kraj:
Izola
State:
Slovenija
Država:
Slovenia