Stand up (NG) - Denis Avdić
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (NG) - Denis Avdić

Dogodek

Naslov:
Stand up (NG) - Denis Avdić
Kdaj:
pet, 16. december 2022, 20:00 h
Kategorija:
RAZPRODANO

Opis

Denis Avdić

Denis Avdić je tisti zgovorni radijec, ki je dobil viktorja popularnosti za radijsko osebnost. Tisti, ki na Viktorjih ni mogel mimo Katarine Kresal in bulmastifov. Takšen pač je - brez dlake na jeziku.

Denis je neverjetno hiter govorec. Neverjetno energičen. Neverjetno duhovit. In prijazen. Ves čas nasmejan.

Denis je kot odprta knjiga. Ničesar ne skriva. O svojem težkem otroštvu govori, kot da ni bilo nič posebnega. V policijskem poklicu je kar užival, preselil se je v Postojno, dobil službeno stanovanje, razumel se je s kolegi … čeprav pravi, da so nekatere šale o policajih resnične!

Potem ga je – bolj za šalo kot zares – zaneslo na avdicijo za radio.. Zgrabil je priložnost, odpovedal službo na policiji in ugotovil, da pravzaprav zelo uživa, pa še plačajo ga za to! Že na postojnskem radiu so mu enkrat odklopili mikrofon, ker je po njihovem mnenju malo preveč tolkel po politikih. On meni, da si kot radijec lahko privošči vse, če se jih le loti s humorjem.

Tako je nekoč oponašal Janeza Janšo in Urško, kako se gresta sadomazohistične igrice. Čez nekaj dni so Janševi piarovci napovedali Janšev obisk na Radiu 1. Denis jim seveda ni verjel, a Janša je res prišel in dal Denisu roko, rekoč: "A vi ste tisti, ki me nadomeščate!" Denisu so se rahlo tresle roke, a pogovor z Janšo je vseeno izpeljal – in od takrat ga ceni kot človeka in dobrega politika s smislom za humor.
Njegovi zbadljivi pogovori krožijo po internetu, portalu You tube, on je avtor priredb Hude mravljice, premierja Boruta Pahorja je vprašal, kdaj je nazadnje seksal, bulmastifi in Katarina Kresal so zadnje čase ena njegovih priljubljenih tem, ki se ji ni mogel izogniti niti na podelitvi viktorjev  …

Tak je pač Denis Avdić. Pove, kar mu leži na duši. In to tako, da poslušalce zvija od smeha. (vir Revija Stop, Alenka Sivka)

Denis je odličen stand up komik (Udar po moško, Udar po moško 2), in voditelj dogodkov.