Stand up (Izola) Ladies night stand up comedy - Ipša,...
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (Izola) Ladies night stand up comedy - Ipša,...

Dogodek

Naslov:
Stand up (Izola) Ladies night stand up comedy - Ipša,...
Kdaj:
pon, 25. september 2023, 20:00 h
Kje:
Izola, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

preview

predprodaja: 15€
na dan dogodka: 20€

Rezervacije na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Stand up šov, ki razprodaja kulturne dvorane na Hrvaškemi in ostalih državah bivše skupne države prihaja v Izolo!

Vse komičarke bodo nastopale v hrvaškem jeziku.

One su Martina Ipša (slo), Marina Orsag(cro), Miranda Lončar (bih)

Stand up komedija u Hrvatskoj postala je neizbježan i odličan način zabave, a Studio Smijeha pokazao se kao najpoznatiji i najkvalitetniji brend stand up komedije. Također, ženske stand up komičarke u Hrvatskoj i diljem svijeta dokazale su da humor nije samo “muški posao”.

Ladies night stand up comedy show do sada je već nasmijao publiku diljem Hrvatske, a stiže i u Sloveniju. Pozivamo vas na odličan tematski show uz tri dame stand up komedije koje će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor. Martina Ipša, Marina Orsag i Miranda Lončar  nasmijati će vas kroz razne ženske, a i muške teme iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku i održava se na hrvatskom jeziku.

Marina Orsag (Hr) je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.

Martina Ipša (Slo) je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 17 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. 


Prizorišče

Lokacija:
Hangar Bar
Naslov:
Tomažičeva 10a
ZIP:
6310
Kraj:
Izola
State:
Slovenija
Država:
Slovenia