Stand up (Bruselj) - Martina Ipša - Best off
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (Bruselj) - Martina Ipša - Best off

Dogodek

Naslov:
Stand up (Bruselj) - Martina Ipša - Best off
Kdaj:
pet, 20. oktober 2023, 20:00 h
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

preview
 
Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji in 18 let pozneje je še vedno prisotna na sceni in boljša kot kadarkoli. Po več kot 2000 nastopih v treh jezikih, je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji in ena najboljših v regiji. Bila je kreatorica dveh TV oddaj, napisala je scenarije za tri gledališke predstave, bila soavtorica na dveh celovečernih scenarijih, napisala tri celovečerne stand up showe in je nekaj ustvarjala vsebino za radio, kratek čas tudi kot voditeljica jutranjega programa.

Je ena od komikov, ki so nastopili v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaje se predvaja še danes. Njen 20 minutn dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, pa je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša

Po 18 letih nastopanja in več kot 2000 nastopih, Martina Ipša prihaja v Bruselj s poletno verzijo Best OFF šova. Govora bo o vsem, kar se tiče poletja, priprav na morje, Slovencih na morju, turistih in o vsem, kar ji bo tisti trenutek padlo na pamet in kam jo boste vi zapeljali.

Pripravite se na nor večer smeha, po katerem vas bodo od smejanja še dolgo bolele trebušne mišice.