Štajerska naveza (Ljutomer) - Matjaž Javšnik, Martina Ipša
E-poštaNatisniExport ICS

Štajerska naveza (Ljutomer) - Matjaž Javšnik, Martina Ipša

Dogodek

Naslov:
Štajerska naveza (Ljutomer) - Matjaž Javšnik, Martina Ipša
Kdaj:
pet, 25. avgust 2023, 20:00 h
Kje:
Ljutomer,
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

Prihajata legendi štajerskega humorja! V smeh vas bosta spravljala dva klena Štajerca. Le kdo ju ne pozna?! Matjaž Javšnik in Martina Ipša. Smeh zagotovljen, trebušne mišice pa bodo dodobra razgibane ... O čem bosta govorila? O vsem.

Vsestransko talentiran igralec in komedijant iz Ruš, nas s svojimi svežimi in drznimi idejami vedno znova spravlja v smeh. Pričakujte nepričakovano, kajti to je Matjaž Javšnik! :)

Martina Ipša verjame, da se je treba prvo treba znati pošaliti iz sebe, da si potem pridobiš pravico komentirati druge, zato se zna dobro ponorčevati iz sebe. S svojim nastopom dregne v srž problema, ga zavije v celofan humorja in gledalcu poda kot šopek najlepših vrtnic.

ORGANIZATOR DOGODKA:
Prleški študentski klub in 24., 25. in 26.8 pripravlja festival FREJCEJT Ljutomer. V treh dneh bo veliko različnega dogajanja- športna tekmovanja, pubkviz, koncerti, kino na prostem, akustični koncert itd. Cilj je zagotoviti zanimivo dogajanje za mlade in mlade po srcu iz regije, ter ustvariti kvalitetne dogodke, ki bodo prisotnim zagotovili nepozabne spomine.

V Lotmerk prihaja … FREJCEJT! ?☀️

Rezervirajte si datum in se pripravite na pestro kulturno, športno, kulinarično in zabavno dogajanje.

?️ Petek 25.8.2023

? 20.00: Standup - Štajetska naveza z Matjaž Javšnikom in Martino Ipšo ?

     ? članska: 5 €

     ? redna: 7 €

Vas zanima, kaj se zgodi, ko daste na oder skupaj dva najbolj zabavna Štajerca?

KOMEDIJA, KOT JE ŠE NISTE VIDELI! ?

Je zmes vsega, kar jima pade na pamet in kaj se zgodi tisti trenutek na prizorišču, kombinirano z zgodbami, ki so v njuni karieri najbolj nasmejale ljudi, rdeča nit šova pa seveda o tem kakšni smo, naših navadah in razvadah nekoč in danes...

"ŠTAJERSKA NAVEZA" je najnovejši hit na domači stand-up sceni, pričakovano, saj je plod sodelovanja med dvema legendama štajerskega humorja - Matjaža Javšnika in Martino Ipša.  


Prizorišče

Lokacija:
Atrij mestne hiše
Naslov:
Vrazova ul.1
ZIP:
9240
Kraj:
Ljutomer
Država:
Slovenia