Spržene (Vela Luka) - Martina Ipša, Marina Orsag, Miranda Lončar
E-poštaNatisniExport ICS

Spržene (Vela Luka) - Martina Ipša, Marina Orsag, Miranda Lončar

Dogodek

Naslov:
Spržene (Vela Luka) - Martina Ipša, Marina Orsag, Miranda Lončar
Kdaj:
ned, 7. julij 2024, 20:00 h
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

sprŽene stand up comedy show
7.7. u 20:30h Luško Lito Vela luka (točna lokacija uskoro)
Marina Orsag (Hr), Martina Ipša (Slo), Miranda Lončar (BiH), Jelena Mandarić (Srb).
Draga publiko Vela luka i okolice, družiti ćemo se ovo Luško lito s vama i to u tri navrata. Za prvi događaj stiže vam odličan sprženi show četiri spaljene komičarke Balkana.
Marina, Martina, Miranda i Jelena nasmijati će vas do suza i stvoriti divnu atmosferu svojim humorom. Ako ste bili na Ladies night, ovo je potpuno drugačiji show.
Vidimo se i smijemo uskoro u Vela luci!
Upad: 10eur pretprodaja, 13eur na dan.
Ulaznice online na Ulaznice.hr i na pretprodajnim mjestima Ulaznice.hr. Link uskoro.
 
MARINA ORSAG je na stand up sceni već devetnaest godina - s razlogom. Osoba nevjerojatne pozitivne energije i velikog srca koja će svojom duhovitošću donjeti gromoglasan smijeh na lica publike. Ostvarila je preko 3500 nastupa širom regije i Europe, i osvojila razne nagrade od kojih su joj najdraže Prva nagrada publike na Lent Festivalu 2014., Top 10 komičara svijeta Jokenation natjecanja 2015. i titula europskog heroja humora u Amsterdamu 2018. Svojim radom u produkciji i mentoriranjem stvorila je stand up scenu u Hrvatskoj.
MARTINA IPŠA jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U osamnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.
MIRANDA LONČAR za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.
JELENA MANDARIĆ srpska je stand-up komičarka koja svojim humorom već godinama zabavlja publiku u regiji. S kolegicama iz Srbije pokrenula je Žene koje pričaju stand-up show, a njen lak i pitak humor uvijek stvara ugodnu atmosferu u publici. Jelena je svoju karijeru započela upravo u Hrvatskoj, u Studiju Smijeha.