Stand up (MB) - Ipša, Čakarević, Petek
E-poštaNatisniExport ICS

Stand up (MB) - Ipša, Čakarević, Petek

Dogodek

Naslov:
Stand up (MB) - Ipša, Čakarević, Petek
Kdaj:
tor, 20. februar 2024, 20:00 h
Kje:
KGB - Maribor, Slovenija
Kategorija:
Stand up komedija

Opis

V KGB MB pripravljamo prav poseben večer. V smeh vas bodo spravljali trije štajerci, sicer dva originalna in en preseljen, ampak živi že 10 let v Mariboru in je zagotovo naš :)

Vsi pa imajo že kar lepo kilometrino z nastopanjem.

Nejc Petek v svojih nastopih publiki na nek sproščen, satiričen, provokativen način vzbudi sproščen in nasmejan pogled na določene vsakodnevne probleme, dogodke v medijih, vsakodnevne ali trenutno aktualne dogodke na več različnih področjih. V nastope vključuje tudi številne imitacije znanih Slovencev iz sveta politike, športa, glasbe, zabave, televizije. 

Željko Čakarević - Željkić zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva. V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Na zadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 100-tisoče ljudi. Najbolj popularen pa je njegov klic, ko je Željudin po pošti pošiljal hrčka v Bosno. Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša leta 2015 pa si je nabral že lepo število nastopov. Tokrat bo naredil svoj best off material.

Martina Ipša že več kot 15 let ustvarja na slovenski in balkanski Stand-up sceni, vse več pa nastopa tudi po Evropi in  Ameriki v angleškem jeziku. Je brez dlake na jeziku, če pa jo ima, pa ni njena ? Je "Neprilagojena" "Žena za volanom", ki pravi: "Vsi so nori, razen nas." Tokrat pripravlja en poseben set za publiko KGBja.
 
Vstopnina: predprodaja 15€, na dan dogodka 20€


Prizorišče

Lokacija:
KGB - Website
Naslov:
Vojašniški trg 5
ZIP:
2000
Kraj:
Maribor
State:
Slovenija
Država:
Slovenia

Opis

klub KGB Maribor

tel.: (02) 252 - 3077

KULTURNO GLASBENI BRLOG

Vojašniški trg 5, 2000 Maribor
  
Najdete nas v starem delu centra Maribora na Lentu

in sicer na prehodu med Korosko cesto in Vojasniskim trgom

ali mimo fontane in galerije Hest na Lentu, navzgor proti

zivilskem trgu.